Detta är listan än så länge...

Kan inte välja skola. Södra Latin eller Rytmus?

SÖDRA LATIN:

Minus:
Höga krav - Men södra latin är ju väsra superskolan... Bara ungar med bra betyg och som kan plugga går ju där. ): Jag är askass på att plugga... Kommer bli skitstressigt för mig!
Stor skola - Ju större skola, ju större chans att bara bli en i mängden! Lärarna har aasmånga olika elever, så mindre kontakt med lärarna också. Det är ju tråkigt!
Pretto - Det verkar så jäävla pretantiöst där!!

Plus:
Spetsutbildning - ASBRA. Typ superutbildning som är skitsvårt att komma in på och tjohej tjohej... Och som lär ha jääävligt bra sångundervisning!
Fin skola - Asså den är så jäävla vacker! Gammal tegelbyggnad med marmorpelare och skit... Aulan ser ut son typ insidan på en opera.
Fint rykte - Södra Latin liksom. Chehellooo! Jäävligt etablerad skola som ÄR BRA.

RYTMUS:
Minus:
"Oseriös" - Inte lika seriös när det kommer till övrig undervisning som Södra Latin... Asså det är lätt att man skillar sönder på sitt instrument (i mitt fall sång) men får halvdana betyg.

Plus:
RYTMUS - DET ÄR RYTMUS FFS. Barndomsdrömmen!
Liten skola - Bättre kontakt med lärare och elever.
Fräscha lokaler - Asså skoja inte... Så jäävla fräscht. Helt nybyggt.
Musik - MUSIC MUSIC EVERYWHEEEREE~  Tre våningar. Två helt dedikerade åt musik. En åt plugg. Detta kan ju i och för sig ses som en nackdel också... Det kommer nog vara mer samarbete med instrumentarna och så på Rytmus också. Mer spelningar och så. Och kanske en bättre kick in i yrkeslivet som musiker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0