Italia!

Nu jävlar! Nu åker jag till Italien om en vecka! Jag och klassen.
Ska bli ASKUL!!
Men finns ju lite att inhandla också ;D Både inför italien och inför sommaren! Här kommer min välplanerade shoppinglista!

Ett par najsa flipflops. Typ något sådant här:


Kanske inte att ta med till Italien, men här hemma i sverige!
En fin klänning.


Har denna i svart och är totalkär i modellen, men den är lite väl tjusig för att bara ha en sommardag, så denna ska nog också inhandlas...


Dessa~
Har dom ju i rött och har alltid tänkt skaffa dom i mörblå också. Imorgon ska jag gå och shoppa och se om jag hittar dom, annars får jag la beställa dom på hemsidan, men då blir det 40 kronor frakt. Not nice.
Detta och ett par badkläder!! :D


Det finns solsken i mina handflator

Strålar idag. Både jag och solen.
Sitter i Folkets Hus och väntar på Jesper som ska kompa mig på Orminge Karneval. Vi ska repa idaaag~
Jag ska bli så överdrivet roligt att få sjunga tillsammans med honom! Han är superduktig på att kompa, att läsa av hur jag kommer sjunga nästa vers och följa med i mitt tempo och i mina variationer.
Conclusion: Han är nice.
Skrev precis klart en låt också. Är ganska nöjd.
Såhär slutar den:
"Jag kommer aldrig falla fritt för dig
Lite mellanspel
Om du nu inte faller fritt för mig."

Jaha. Åhå jaså jajamen.

Favorit i repris

Det bästa som finns, det är när sommaren kommer och man kan börja gå barfota. Älskar det. Det finns bara en sak som förstör det här: De äckliga, ondskefulla, good-for-nothing, fula, oönskade mördarsniglarna. Såg mina första mördarsniglar för säsongen i helgen. Dödade dom med en pinne. Snabbt och effektivt.
Jag önskar alla mördarsniglar en plågsam död. De ligger fan bakom allt ont i världen. Så, bröder och systrar, vi ska nu gå samman och totalmörda dessa marodörer.

Det finns många olika sätt att sätta punkt för en snigels liv. Var kreativ och kom på ett eget sätt, eller följ någon av dessa punkter:

1. Hälla salt på dom
Det här är nog ett av de mest kända sätten att mörda en snigel. Saltet gör att snigeln långsamt fräter sönder, det här sättet passar dom bra dåt de förtjänar att plågas. Däremot så kan det göra ont för andra djur, som katter/hundar/myrslokar att gå i salt, så därför är det inte helt ultimat att kasta en massa salt i naturen.

2. Klippe-klipp med saxen
Ta fram din finaste kökssax och gå ut och klipp sönder dom på mitten. Det här tar slut på snigelns liv på ett snabbt och effektivt sätt, däremot lämnar man efter sig en slemmig hög med blottade snigelinälvor, inte så trevligt att gå i det heller. Bra sätt för de som utav någon outgrundlig anledning inte vill att snigeln ska lida.

3. Freeze, everybody!
Ta en plastpåse eller en plastburk, en grill- eller stektång och gå ut och plocka påsen eller burken full. Stoppa den sedan i frysen och låt dom frysa ihjäl. Gör dig sedan av med kvarlevorna vid lämplig plats. Det här sättet är både effektivt, elakt mot sniglarna och så lämnas det inga spår. Jag ser ingen direkt nackdel, gör ni? Kanske att snigelslemmet blir svårt att få bort från grilltången... Men man kan ju ha en separat snigeltång som man inte behöver diska.

4. Ankan-Pankan
Det här sättet har jag själv provat och det är det lugnt underbaraste sättet, för den som gillar ankor... Det finns nämligen en anksort som heter Myskanka som älskar att käka upp mördarsniglar. De är självgående, blir jävligt tama (om man är med dom så mycket som jag var), fina och bra sällskap. Nackdelen är att för nästan varje snigel de käkar lägger de en ankskit... Frågan är då vad som är trevligast att gå i? Snigel eller ankskit? Aja, de är söta i alla fall~ (Ankorna dårå, inte ankskitarna.)

5. Pimitivt och enkelt
En pinne. Stick den rakt igenom härligheten (som är sådär lagom härlig) och döda den. Kräver ingen som helst förberedelse. Är bara att plocka upp närmsta pinne och gå loss på de små rackarna! Rekommenderas varmt nu i början av säsong, då det är för få mördarniglar på krigsstigen ännu för att man ska få någon vidare större fångst om man går på jakt med till exempel saxen eller grilltången.

Nu väntar jag mig att alla går samman i en gemensam attack mot mördarsniglarna. För dö ska de!

Tjejkväll!! GUD SÅ CHICT! BLOMMA!

Hade tjejkväll! Liisa kunde tyvärr inte komma, men ALice, Amanda och Bea kom hom till mig, åt min mat och var trevliga. Ordet bildbomb skulle jag vilja använda, men känns smått o-aktuellt då jag bara har fyra bilder. Fyra mycket fina bilder dock!
Aja, what the hell. Livet är till för att levas: Bildbomb!



Alla hade gjort sig fina inför fotograferingen.



Speciellt jag som hade satt på mig min finaste mössa och mina nya fina hörlurar stunden till ära!



Amanda körde på sexig och förförande stil. ;) Mjau! Bea också.... Tror jag. I alla fall.


Det blev.... Det där. Att äta alltså.
Mycket spännande.


Hittade en korvrulle i köket här om natten

Om man går upp på natten i mitt hem, och går ut i köket, så finns det en chans (risk) att man stöter på detta:



Johan. När han är som stiligast.

GLAD PÅSK!

NU ÄRE PÅSK!!
Fan vad mysigt påsklov jag har haft! Speciellt senaste dagarna!
Igår åt vi påsklunch hemma hos Johans mamma och jag och Johan utbytte påsk-klappar.
FICK DESSA:



ASLYCKLIG!!!
De är skitsnygga och assköna! Coolt med rött också. :'3
Urbanears äre. Sådeså. Fint skareva!
Fick även leta efter påskägg som Johans mamma hade gömt! Bästa var doch chokladharen med en hundring som jag fick av påskharen. ;D (påskharen = Johans mormor)
Efter det vare grillning hemma hos Razmus. (Närvarande: Ramaya och Johangnes)
Skitmysigt vare! Trots att Razmus mongolid-jycke Mimmi åt upp köttet vi skulle grilla.... Kollade ondskefullt på henne resten av kvällen. (Inget ont mot Mimmi på riktigt, hon är en snäll hund. Fast hon ska ändå brinna för vad hon gjorde mot min köttbit...)
Kvällen i sammanfattning: FÖrsta utomhusmåltiden på året, godaste efterätten ever som åt framför sämsta filmen ever (The Tenant. Se den bara om du är jävligt flummig...), kortspel och en maaaassa prat!
Aja, hade trevligt hela lovet! Minns inte riktogt allt vad vi gjorde, men kul hade vi! (åh vad det låter som om jag har haft fullt upp med att träffa kompisar och sådant! Fantastiskt! Jag som mestadels bara legat hemma och tjockat mig. Men aja, ni får gärna tro motsatsen! Inte mig emot!)
GLAD PÅSK!


Hammarbymatchen

ASKUL.
Skrek och hoppade genom hela matchen. Klappade i händena också. Hela tiden. Var nästan baa jag som gjorde dte... Tror inte man skule det. Aja, jag gjorde det i alla fall!
Det var så stört bra stämning!
VI ÄR BAJEN FRÅN SÖDEEEER
VI ÄR GRÖNVITA BRÖDEEER

Aja. Slut på det roliga! Nu ska här städas, för snart kommer päronen hem från fjälla!

Överlycklig

Ankor.
Äntligen verkar det som om drömmen slår in.
Jag hade ju ankor förut, som ni redan vet, och har saknat dom så stöööört mycket!
Är dock en massa problem som ska lösas, så vi vet inget ännu. Men det börjar arta sig!

Barnvakt.
Från och med nu har jag jobb två dagar i veckan! Dä ä narre.

Ensam hemma.
Skulle ju varit ensam hemma hela påsklovet, men nu verkar det som om mina föräldrar kommer hem i förtid. ): HELVETE...

Bloggande.
FYFAN VAD TRÅKIG MIN BLOGG BLIVIT. (Påstår att den var rolig innan.) Men seriöst! Vem FA-AN bryr sig om att jag ska vara barnvakt två gånger i veckan!? Jag och Ansie (mamman till barnen) och sen ingen mer. Vi är helt ensamma om det. Och jag är ganska säker på att Ansie inte läser min blogg.


Dagen

Dagen har varit så sjukt najs. Bestått utav:
Vaknar opp och käkar sallad.
Myser med JOhan innan han drar för att spela fotboll och köpa en TV.
Jag går ut på min soliga gräsmatta iförd detta:




Sedan kom JOhan hem, tog hand om mig och somnade.
Jag smög ut i köket (är ju trots allt där vi kvinnor hör hemma), bytte till klänning och förkläde och diskade.
Bestämde mig för att laga mat till lille Johan som låg och snusade så sött.
Upptäckte att jag inte hade något ris så fick komma på något nytt istället.
Jag betsämde mig för att försöka mig på en pastarätt.
Så med hjälp av en kreativ hjärna och en jävla massa envishet såg det efter ett tag ut såhär:


Sedan såg det ut såhär:



Och till slut såg det ut såhär:



Kycklingstrimlor och grönsaker (höll på och fiffla en jävla massa med dessa grönsaker och lagade till dom på mysitska vis för att det skulle bli bra!) i lite kokosmjölk med pasta. Och så lite soya och kryddor.
Jag blev nöjd... Och det blev Johan också. Som tur var.
Nu tänker jag avsluta allt med att lägga mig bredvid Johan och somna till en Bamse-sago-cd!

Franska kiss my ass

Quelqu'un m'a dit

Kan inte sluta lyssna på denna. Amaya bad mig lära mig den. Men det är så jääävla svårt att lära sig franska texter!!!!
HELVETE.
Jah. I alla fall. Har äntligen kommit vidare i mitt låtskrivande nu! Har något som börjar likna en melodi nu. Dessutom har jag gjort en pianoslinga som får duga. Önskar att min överdrivet musikkunniga broder Arild var här och kunda hjälpa mig. Min andre musikkunnige broder Edvin är här (vilket är tjockt med najs) men han är  mer specialist på att lära sig musikstycken, än att skpa nya.

'Couse I'm just a teenage dirtbag baby.

Teenage Dirtbag <- Har sjungit på denna i n vecka nu

Jobbiga dagar dessa har varit. Varit knas mellan mig och Johan, men nu är det löst och jag har insett att han är bäst igen. Himla tur, för vad vore jag utan honom?

SNART ÄR DET DAGS FÖR BAJEN HEMMAPREMIÄREN. Satan vad jag är taggad!!
Jag har aldrig varit på något hammarbygrejs innan, detta är första.
I somras, när jag lärde känna Johan och company (de flesta av dom hammarbyare, tror det är alla...) och fick veta mer om Hammarbykulturen tyckte jag det verkade asspännande. Vågade dock inte fördjupa mig i det av rädslan för att vara "wannabe". Men nu jävlar!
Det är mest Razmus "fel" att jag är så jävla pepp på detta. Som inbiten bajensupporter peppar hen sönder om detta, och det smittar av sig på mig!
Jag vet i princip nada om Hammarby, deras historia, spelare eller nåt. Vågar knappt kalla mig hammarbyare. Enda jag har gjort är att kolla på youtubeklipp (som folk har länkat) och blivit kär i den glada stämningen i klacken.
Tja, dte var mitt om Hammarby.

Sjuk nu igen

SJuk. Och det är hemskt.
Tur att jag har en sor skål me kaksmulor som jag fick a Magne i klassen. Det är faktiskt oändligt tursamt.
Och igår, håll i hatten nu, såg jag TUSSILAGOS! Såg dom på väg till Friskis och Svettis tillsammans med klassen, sprang direkt från vägen och ner i det leriga dike där de fanns och skrek.
"KOLLA TUSSILAGOS"
Alla stannade upp, tittade på mig ett tag (O.B.S. och INTE på tussilagosarna! vilket var meningen att de skulle göra!), suckade och gick sedan vidare.
Chockad stod jag kvar ett tag tills två små tioåringar kom fram och kollade över kanen ner i diket.
Tioåringarna: "Hej"
"KOLLA JAG HITTA TUSSILAGOS"
Tioåringarna nu ganska osäkert: "...Fint"
Sedan gick dom.
VAFAN ÄR DET MED DESSA MÄNNISKOR!? När man ser tussilagos ska man vara superlycklig! Det är det absolut defenitiva vårtecknet!
Fy satan vad upprörande.


Amaya

Sitter och kollar på Amaya när hon spelar Volleyboll. Eler, hela klassen spelar ju, men det är Amaya jag tittar på.
HON ÄR SÅ JÄVLA LITEN OCH SÖT.
Står där i mitten med en randig liten klänning och skrattar. :D
Hänger mer och mer med Amaya nu för tiden. Trivs med henne. Hon är omtänksam och lyssnar, dessutom är hon ärlig.
Hurra.
Nu ska jag dra till Friskis och träna med henne. Det ska bli kul, kul, kul.
Imorgon ska jag åka till stan med henne. Det ska bli kul, kul, kul.
I helgen ska jag vara med henne och hennes pojkvän. Det ska bli kul, kul, kul.

Jag väntar fortfarande på att hon ska förlora sig själv i musiken

Rubruken. En fras som dök upp i mitt huvud. And I like it.
Vill skriva en låt på det där. Det får bli dagens projekt.

Nu måste jag gå och hinna i tid till gymnastiken! Annars kan jag ju glömma ett MVG.

EDIT: Läste frasen för Amaya. Hon tyckte den var sådär... HELVETE.

Ser stilig ut idag med hårknut, kavaj och rött läppstift.

HEJ.
Idag ska jag hämta barn. Världens bästa jobb då det är roligt, jag gillar barnen och det är bra betalt. Dessutom är det nära hem.
Parmiddag med Ramaya turned out to be AWESOME. Jag och Amaya lagade sushi som blev världsbäst, Razmus åt pizza istället, Johan åt upp en hel tårta själv och Razmus hund var obehaglig och hade en tratt på huvudet.
Klockan fyra började Johan och jag vandra hemåt, efter mys alla fyra i Razmus säng (ingen misstolkning, PLEASE), tv-spelande som jag kom sist på, filmtittning och Razmus ständigt upprepade: "TÅÅÅRRTAAAA".
Det pratades om att sova över, men då Johan bor kanske femhundra meter bort lades det ner.
Det var inte längre en parmidag, utan fyra vänner som träffades! :D Överdrivet trevligt, det är så jag skulle vilja beskriva det.

Nu planeras det sällskapsspelskväll! Monopol på agendan. Och Tacos.
It's going to be legen-
Wait for it...
DARY

(SKulle publicera detta igår, men glömde visst bort det...)

ALLA RÄTT PÅ BAMSEQUIZ

http://www.bamse.se/bamseskoj/tipsrundan.aspx

Gör en tipsrunda om Bamse så får du se vad du kan egentligen!! ;D
Kanske bara för Bamseintresserade, men ändå!
Asså vill hitta svårare quiz om Bamse och se vad jag kan egentligen.


Min nuvarande lilla stund för mig själv

...bestr utav följande:
Djingis Khan
och
Spela spel på bamse.se

JÄVLIGT TREVIGT.


IDA' ÄRE FEST

HEJ JAG ÄR ASTAGGAD.
Blev hemskjutsad av Johans mamma tidigt imorse då hon ändå skulel köra Johan till hans match, vilket gjore att jag vaknade ganska tidigt.
Vakna tidigt = Få saker gjort

Men det enda jag egentligen fått särskilt gjort är en påskpärlplatta som ni ska få se sedan när jag strykit den!
SKa även se till att sätta fjädrar i mitt påskris också. :D Idag blir det till att handla ägg att hänga upp i det också. Om jag hinnar.
SKA NÄMLIGEN TRÄFFA AMAYA OCH RAZMUS TILLSAMMANS MED JOHAN IDAG!!!
Är söndertaggad! Vi träffades alla fyra här om dagen och det var överdrivet trevligt! Ser fram emot hemmapremiären med bajen mer än någonsin nu...

Grönsakskonstverk

Här om dagen var alla VH-tjejerna här och käkade middag. Då lagade jag wok till dom.
Jag älskar att hantera råvaror! Asså typ köttbitar och grönsaker.
Detta blev resultatet av min mani denna gång:



Jag vet inte varför det är snedstil... Går inte att stänga av. Men det ser lite mysitiskt och spännande ut så det är okej!

Fick denna också

Fick en spännande sago-CD med Bamsetidningen! Den ska jag lyssna på nu när jag ska sova. Jag undrar vad som händer. Jag hoppas att inte Brumma blir uppäten av Tigern, det vore ju förskräckligt. Bamse ä så himla spännande, man vet aldrig hur det ska sluta! Ibland dör dom, ibland överlever dom... Det är ett actionrelationsdrama på hög nivå!
Gonatt!

Lycka till Brumma. My blessings are with you.

Älskade 50-tal

Fem minuter innan jag kutade till bussen hittade jag ett rött läppstift här hemma. Det fick göra min mörkblå magtröja sällskap tillsammans med guldsmycken och svarta tights och svart långt linne.

På eftermiddagen satte jag dock på mig min prickaiga 50-talsklänning och satte upp håret.



Hej. Jag trivdes.
Satte mig sedan och övade Moonlight Sonata i detta och kände mig som en duktig flicka.

Hej

Jag läser min nya Bamse-tidning. Såhär gör dom i den:



Åhåhåå...

Har varit och spinnat nu!!
Asnajs. Verkligen mitt sätt att träna. Man får vara för sig själv och ingen lägger sig i, samtidigt som man pushas av instruktören och har musik pumpad genpm kroppen... Dessutom kan man kötta sönder och bli svettig!
Älskar at träna alltså. ANledningen till att det aldrig blir av är lång väg till aktiviteterna jag tränat och osäkerhet på min egen kropp... Asså jag vill inte studsa runt och göra övningar med mina pinnsmala kompisar... Känner verkligen att jag tränar för att jag behöver det, och de för att det är kul...
NOT NAJS.

Men på spinningen är det alltid minst EN tjock tant framför en, så kan man känna sig smal jämförelsevis med henom. :'D

Nu har klassen även planerat allt infö vår fekkenation! Lärarna har inget med detta att göra, detta är något vi gör utanför skolan. :) Vi ska hem till Amaya och grilla i hennes ugn~
9F1<3
Började med att vi hade en mattelektion utan lärare. Hade vår tokige SO-lärare Tomas första halvan. Men efter halva lektionen gick jag upp och sade: "DET HAR VARIT PRAT OM GRILLFEST. ÄR ALLA PÅ?"
Alla var på så resten av lektionen gick åt att planera. :D

Hittade för övrigt en ful katt som tydligen har världens bögigaste namn: Posh Abigail.
http://www.siames.se/Bilder/abigail%208v.jpg

SO-inlämning

Har äntligen lämnat in min geografi-inlämning som jag trodde jag skulle faila på...
Hurra!

Och senare bär det hem till magsjuka Johan för att bli nersmittad. Jag är smart!
Fast börjar fundera nu på om det är en så bra idé egentligen.... Måste läsa på lite om bio-bränslen inför morgondagens lektion om nämda ämne.

Hittade detta för övrigt! Yrsa och jag dog av skratt! SÅ JÄVLA SÖTA!

Två bebisar som för en konversation. Det är helt stört! Kolla de vuxna gesterna!

Samma bebisar igen som har ett till samtal... Slutar på ett överraskande sätt!

Asså kolla! Det är så värt det!

Ser ut som någon slags ospinnegrej... Och svampsås... Dipp?



Jag vet inte vad detta är.... Men det ser så STÖRT gott ut!!

Kebabsöndag

Kebabsöndag. Så jävla härlig tradition.

Saknar Johan. ): Han är magsjuk stackaren och har spytt hela dagen... Tycker verkligen synd om han! Hemskaste som finns är ju att vara magsjuk asså!

Idag va vi med om en kul grej!
Efter att vi varit inne i stan alla vi tjejer i bullerbyn (VH) så satt vi på Willy's i en timme och väntade på bussen. Medans vi satt där sjöng vi en masa fina sånger i fem stämmor, kanon, med tillhörande trumbeat och basgåg och tjohej tjohej!
Vi var hur nöjda som helst! Jättefint tyckte vi! Verkligen jättefint!
Men det tyckte tydligen inte affären. Så efter att vi hade suttit och sjungit så fint så fint i  ungefär 45 minuter kom en som jobbade i affären fram och sade med ett nervöst léende åt oss att nu fick vi allt vara snälla och dra vidare.
SÅ SNOPET.

Så vi bugade och bockade och drog vidare mot busshållplatsen... På bussen hem åt jag min gurka jag hade köpt.

Okej...

Nu är påskgardinerna uppe.
Påskljusen framme.
Blåbärsriset inne.
Påskliljorna köpta.
Grenar från krikonträdet i en vas.
Blev ett ägg i en kycklingformad äggkopp till lunch idag...
PÅSKEN ÄR PÅ VÄG GRABBAR!!
Nu äre fjädrar och ett påkdjur att hänga i fönstret som saknas.

Detta är listan än så länge...

Kan inte välja skola. Södra Latin eller Rytmus?

SÖDRA LATIN:

Minus:
Höga krav - Men södra latin är ju väsra superskolan... Bara ungar med bra betyg och som kan plugga går ju där. ): Jag är askass på att plugga... Kommer bli skitstressigt för mig!
Stor skola - Ju större skola, ju större chans att bara bli en i mängden! Lärarna har aasmånga olika elever, så mindre kontakt med lärarna också. Det är ju tråkigt!
Pretto - Det verkar så jäävla pretantiöst där!!

Plus:
Spetsutbildning - ASBRA. Typ superutbildning som är skitsvårt att komma in på och tjohej tjohej... Och som lär ha jääävligt bra sångundervisning!
Fin skola - Asså den är så jäävla vacker! Gammal tegelbyggnad med marmorpelare och skit... Aulan ser ut son typ insidan på en opera.
Fint rykte - Södra Latin liksom. Chehellooo! Jäävligt etablerad skola som ÄR BRA.

RYTMUS:
Minus:
"Oseriös" - Inte lika seriös när det kommer till övrig undervisning som Södra Latin... Asså det är lätt att man skillar sönder på sitt instrument (i mitt fall sång) men får halvdana betyg.

Plus:
RYTMUS - DET ÄR RYTMUS FFS. Barndomsdrömmen!
Liten skola - Bättre kontakt med lärare och elever.
Fräscha lokaler - Asså skoja inte... Så jäävla fräscht. Helt nybyggt.
Musik - MUSIC MUSIC EVERYWHEEEREE~  Tre våningar. Två helt dedikerade åt musik. En åt plugg. Detta kan ju i och för sig ses som en nackdel också... Det kommer nog vara mer samarbete med instrumentarna och så på Rytmus också. Mer spelningar och så. Och kanske en bättre kick in i yrkeslivet som musiker...

Amanda

Asså Amanda är ju en liten pingla asså!



Har inte lärt mig uppskatta henne förens på senaste. Vene varför. Har varit irriterad på henne av någon anledning...  Men hon har världens bästa syn på livet och sånt. Härligaste skrattet i världshistorien och en inställning till det mesta som är hur kul som helst.
Hennes humor är dessutom helt jävla störd.
Hon är evis som en jävla stubbe. Precis som jag. Och vi tycker oftast olika. BRÅK.
Hon är ärlig också. En starkt bidragande faktor till mitt nya goda tycke för henne!

Amanda, Amandra
En go' o' gla' tjej!
Är ej som alla andra
Nej, nej, nej, tjohej!

Nu längtar man ju lite....

Asså nar man ser denna bild...



HEJ SOLISEN. KAN DU SKINA NU?

Påsken är hääär, och sprider frid på jorden!

NU ÄR DET PÅSK!!
Neeej, tänker ni kanske nu! Det är ju om tre veckor!
Men banne, mig, nu jävlar tänker jag börja påska! Har redan börjat handla påskklappar och pynt och börjat pynta här hemma. :D
Har pyntat Agathon bland annat.
(För er som missat vem Agathon är: Agathon är min och Johan kärleksväxt. Att han heter Agathon beror på att när vi trodde att jag var gravid ett tag så döpte vi det icke-existerande barnet till Agathon, och blev så fästa vid namnet... Så Agathons lilla ande får leva i vår kärleksväxt istället!)
Så Agathon ser för tillfället ut såhär:


På hjärtat står det Agathon. Med blyerts. Har inte hittat en vattenfast penna att skriva det ordentligt med än.
Har även pratat med Yrsa, och snart åker påskgardinerna upp! Ska även pfå en påskbudget att köpa en massa påskpynt för...
Alla våra påsksaker är nämligen uppe i stugan.
Yrsa går med på detta då hon vet hur mycket jag älskar påsken. Mer om det i ett senare inlägg! Nu ska jag göra om mitt rum. SPÄNNANDE VA?
Är på första stadiet: Sortera alla mina miljoner kläder och packa ner i lådor. ROOOOLIGT.

Har du boxningshandskar Ivor!?

Skola.
Spelat piano och sjungit och fick tårta av rektorn. Mysipysi.
Fått reda på en massa nice fakta om Orminge karneval, men inget är säkert än hundra procent så väljer att inte berätta...
Kort om vad som hände rliksom. Vet inte riktigt varför... DET ÄR VÄL SÅ MAN SKA GÖRA NÄR MAN BLOGGAR!?
Svar NEJ faktiskt! Det är jätteontressant att läsa om vad någon annan gjort på dagen! Får ta och skärpa mig.

RSS 2.0