Räddningen som aldrig kom

Detta är en novell av Victor Edin, 15 år, en cool kille på 15 vårar i min klass. Den är faktiskt värd att läsa! :D Lovar. Seriöst, läs den. Jag skrattade flera gåger.

Räddningen som aldrig kom

av Victor Edin

Kaffet kokar, Sture lutar sig över diskbänken, han har precis satt igång stekpannan, han tar fram torskfilén från frysen.
Han tittar på klockan stressfullt han börjar om tio minuter.
Sture har nästan aldrig kommit försent,endast 2 gånger under hela sin tid han har jobbat på Julbelysning AB.
Första gången var på grund av att han hade krockat med sin cykel på väg mot jobbet och brutit ena benet, ändå så kom Sture bara 10 minuter försent.
Den andra gången var för att Sture var tvungen att kissa så att han stannade vid en McDonald’s, när han skulle gå upp från toaletten så halkade han och slog i huvudet och svimmade på toan.
Han väcktes av städaren 3 timmar senare.Sture börjar få panik, han lägger torskfilén på en halv smutsig tallrik även fast han vet att den fortfarande är halvrå, för det Sture minst vill göra är att göra chefen arg.
Han tvingar i sen torsken snabbt och metodiskt och sväljer det men en halv liter vatten för att dölja smaken så  bra som möjligt.
Han går och klär på sig, har tar på sig sina blåa jobbman byxor som han en gång fått i julklapp utav sitt jobb,  och sin ljusbruna skjorta.
Han springer nerför trapporna, hoppar på sin randigfärgiga brun/rosa damcykeln som en gång var hans mammas cykel.
Han växlar direkt till 3ans växel för att få den optimala farten, efter tjugo meter så märker Sture att han har fått punka ”säkert dom där jävla snorungarna från andra lägenheten som har varit i farten igen”  tänker Sture.
Han låter inte punkan hindra han att komma i tid, han börjar trampa extra hårt.
Han bestämmer sig för att testa genvägen genom skogen som han aldrig har vågat testa förut.
Det börjar ganska lätt han lyckas undvika dom stora stenarna som är på vägen. Vägen har nu förvandlas till en brant nerförsbacke, stenarna börjar bli allt fler, Stures puls ökar han börjar på rädd, han har inte längre kontroll över cykeln.
Sture ser en stor sten tio meter framför sig, han ser att cykeln är på väg rakt i mot stenen, han försöker svänga men det är för tungt.
Han känner hur han helt plötsligt är i luften utan någon cykel, han landar rakt på en myrstack, han hoppar upp direkt och börjar rulla runt och hoppa för att få av sig myrorna han tar upp sin cykel som nu har fått en skevt fram hjul.
Sture tittar på klockan, det är två minuter kvar innan han börjar, han börjar känna panik, det är ungefär  1km kvar.
Sture kastar undan sin cykel för han känner att den sinkar han, istället tar han av sig sina jobbman byxor för han vet att dom också kommer sinka han.
Under sina byxor så har han sina röda lång kalsonger, han tar upp sina jobbman byxor och börjar springa. Han springer som han aldrig gjort förut, han svänger och börjar springa på vägen, han hör hur bilarna bakom han börjar tutta men Stures bryr sig inte.
Det är ungefär 200meter kvar han höjer tempot, han ser nu byggnaden, han tittar på klockan, han drängs av ett stort svek, han kommer bli ungefär 10minuter försenad.
Han springer upp för trapporna svettet rinner ner från pannan, han öppnar dörren till kontoret, han springer in skrikandes lägger sig på golvet för att hämta sin anda, ändå fast Sture är 10minuter försenad så verkar inte dom andra på jobbet bry sig så mycket.
Han går till chefen och säger ”Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag är tio minuter försenad, jag gjorde allt jag kunde för att komma i tid, jag kan tänka mig att jobba över dom kommande helgerna om du vill.”

Chefen såg lite förvirrad och sa ”Jaha, jag som trodde att du hade slutat för ett halv år sedan, aja, vad sägs som dom kommande tre helgerna så kan vi glömma denna försenad?" Sture svarar nöjt "Javisst"
Sture har sitt skrivbord lite länge ifrån dom andras, det ligger bredvid toaletterna.Sture sitter och tittar på klockan och väntar på att han ska få sluta, idag är det fredag så då brukar dom få sluta en kvart tidigare.
Sture sitter och slurpar på sitt alldeles för starka kaffe, han vet att hans mage inte tål för starkt kaffe men ändå så dricker Sture upp allt för att inte verka svag inför sina arbetskamrater.
Efter en halvtimme ungefär så börjar Sture få extremt ont i magen och känner ett stort behov av att gå på toan, han springer in i toan och låser efter sig, han känner att han kan skita när som helst, ändå tar han tid på sig att lägga papper runt toaletten för att inte få några oönskade bakterrier.
Sture blir kvar i toan i ungefär 2timmar. Sture känner att det värsta är över och går tillbaks tills sitt skrivbord snabbt och smidigt. Sture ser på klockan och märker att det är dags och sluta, han plockar ihop sina saker och börjar gå.
Han bestämmer sig för att stanna vid Konsum och köpa med sig 2packet bacon som han såg i tidningen att det var extra-pris på.
Han står och jämför flera olika bacon packet för att välja ut dom två bästa packeten, efter tio minuter att Sture hittat dom bästa, han går till kassan och betalar.
När Sture väl har kommit hem så slänger han i baconen i samma stekpanna som han stekte torsken i, han öppnar skafferiet och tar ut en burk brunbönor
han öppnar burken och häller i det med baconen.När Stures middag väl är klar så sätter han sig i sin fotölj och slår på "Jakt och fiske"
När Sture har ätit upp sin middag så tar han fram en halv full whiskey flaska och häller upp ett glas till sig själv.
Sture sitter och tittar på TV medans han smuttar på sin whiskey. Han bestämmer sig för att ringa sina söner, men varje gång han ringer så tutar det upptaget, efter tio minuter ger han upp.
Sture bestämmer sig för att gå och lägga sig för att komma upp så tidigt som möjligt för fisketuren, han går och sätter på sig sin förkorta pyjamas som han har haft i tio år, Sture sätter klockan på halv sex.
Han vaknas av ett förskräckligt tjutande, han sätter sig upp och stänger av väckarklockan.Han går in till köket och börjar sätta kaffe som han ska ha med på fisketuren.
Han går och sätter på sig sina mörkgröna matchester jeans och sin prickiga skjorta.
Sture häller kaffet i en termos och börjar packa ner sina fiskegrejer, han tar på sig sina stövlar som han köpte på en loppmarknad förra året.
Han ta med sig sina saker och börjar gå, det är fortfarande mörkt ute. Sture brukar alltid fiska vid Vättern för där så har han sin båt och för att det ligger närmast honom.
Sture börjar nu se vattnet, och går mot bryggan, och där så ser han sin båt, sin vackra motorbåt som han hade sparat till i 7år, det bästa som har hänt han enligt Sture han själv.
Han sätter sig i båten och börjar åka utåt.Detta är det bästa Sture vet, ensam ute i sjöss och bara låta alla bekymmer vara.
Han åker alltid lång ut för att vara helt ensam.Efter tio minuters färd så märker Sture hur båten börjar åka långsammare sakta men säkert, han tänker inte så mycket på det och bara tror att motorn behöver vila, så han slänger in ankaret och tar fram fiskespöet.
Han passar på att hälla upp en kopp kaffe till sig själv. Efter tredje kastet så rycker det till i spöet, han tröttnar först ut fisken genom att släppa på linan för att sedan rycka till ordentligt så att kroken fastnar.
Han vevar snabbt in och ser att det är en gädda på ungefär 2kg, Sture tar fram sin träpinne och klappar till gäddan med den för att döda den.
Efter det så fortsätter Sture att kasta spöet, men efter tio kast och ingen napp så bestämmer sig Sture för att dra sig vidare till ett annat ställe.
Men när Sture lyckas inte få igång motorn, han drabbas av panik, han tittar in i tanken och märker att all benis är slut.
Sture inser att han helt enkelt får vänta tills nån hittar honom, han förväntar sig att det ska högst ta ett par timmar.
Efter två timmar så börjar Sture bli rädd, ingen båt har passerat han än,han börjar bli hungrig eftersom han inte hann äta någon frukost innan han gick.
Sture har nu suttit i sin båt i nästan tio timmar, solen har gått ner och han har inte fått syn på nån båt ännu.
Sture är mycket hungrig, men allt han har är en rå fisk, Sture vet inte vad han ska ta sig till, han är rädd.
Sture har nu varit ensam i sin båt utan nån dricka eller mat i ett helt dygn nu.
Sture bestämmer sig för att äta den råa fisken, han skär ut en filé och tar en tugga, han är spyr nästan av smaken, men han pressar ner den i magsäcken.
Efter en timme så har Sture ätit upp en filé från fisken han klarar inte mer och slänger i fisken i vattnet.
Nu börjar det bli mörkt igen, han gissar på att klockan är runt åtta, han har ont i magen från av att ha ätit fisken.
Sture sitter och skakar av rädsla, men han hör något långt borta i luften, han ser formen av flygplanet nu.
Sture blir överlyckligt nu är han helt säker på att han kommer bli räddad, han ställer sig upp och börjar hoppa och vifta för att göra sig så synlig som möjligt.
Men rätt var det är så halkar Sture till, han slår i huvudet rejält i kanten av båten och faller i vattnet medvetslös, Sture dog.
Det visade sig att inte planet såg Sture, och det tog över en månad innan han var anmält saknad.
Polisen hittade Stures båt men dom hitta aldrig Sture.Vad som hände med Stures kropp förblir ett mysterium.

Prao-schema UPPDATERAS DAGLIGEN FRAM TILLS PÅ FREDAG

ASSÅ MIN PRAO ÄR BÄST. Detta inlägg kommer att uppdateras varje dag. :D

Mitt schema:
Måndag: 10.00-15.00
Idag har jag åkt runt i en asrolig liten cp-hiss! Var aslångt upp i scentaken i en liten järnbur som satt på en järnpinne. Så sköt praoledarn runt den där brandstegemaskinen så jag åkt runt där uppe. Var askul! Så fick jag köra den där lilla buren upp och ner och ta ner stora teaterspotlights. Asroligt!
Och praoledaren är cp-rolig också! Skämtar och beter sig som typ en tonåring fastän hon är en dam på 50+. Bästa med henne är att hon liksom litar på mig och låter mig göra viktiga saker som att hantera asdyra teaterlampor och packa in rekvisita från 1800-talet.
Sen när jag inte har några speciella roliga arbetsuppgifter så får jag sitta i den mysiga teaterkällaren med all rekvisita och lyssna på radio och sortera lampfilter. Det är asmysigt! Stannade fan kvar extra länge för att det var så mysipys :)

Tisdag: 14.00-21.30
Minns fan inte riktigt vad som skulle ske denna dag... Återstår att se! :D Konsert eller nåt på kvällen i alla fall.
Update: Jag är way too sick för att ens röra på huvudet. D; Blir ingen prao idag...

Onsdag: 07.00-16.00
Minns inte den här dagen heller...
Update: SKulle ha varit på föreläsningar som jag faktiskt asgärna ville gå på. Verkade asspännande! Men har spytt hela dagen så blev inget med det...

Torsdag: Ev. 16.00 annars 19.30-22.00
Om jag åker dit 16.00 så får jag vara med på en av deras repetiotioner. Och om jag kommer dit senare ska jag bara sitta i publiken och kolla på Galenskaparna och Aftershaves föreställning Hagmans Konditori. Den ska tydligen vara asrolig. NAJS PRAO YAO.
Update: Fick vara hemma då jag hade spytt dagen innan... Man får inte riskera att smitta skådespelarna. ): Så jag gick på smyckesrea på HM istöllet. Alla smycken kostade 10 kronor. :D Asvärt!

Fredag:  18.00-22.00
Ska vara med på föreställningen Hagmans Konditori fast bakom scenen. Ska bli asintressant oh roligt!
Update: Satt i publiken istället då jag inte såg föreställningen innan. Den var asbra! Var även på fredagen jag fick träffa Galenskaparna och Aftershave. VAR ASKUL! Höll på att vända ut och in på mig själv utav lycka. :D

Som sagt (några gånger), så kommer detta inlägg uppdateras var dag om hur dagen varit. SO CHECK THIS OUT AGAIN YAO.

Gothenburg


+
Arla och Pluva är här och det är asmysigt att få vara med dom!
Jag gillar själva staden! Asså spårvagn<3
Jag slipper Yrsa :D
min dotter är dum mot mig:-((
....punkten ovanför asså. Yrsa tog min dator och ändrade i inlägget.
Min prao är så STÖRT kul! Vill inte gå därifrån på eftermiddagen. :D

-
1. Det är kallt som i en isbjörns rövhål asså! Till och med Vikinga-Agnes fryser. Men ska köpa en jacka med foder någon gång snart, då jävla fryser man inte! Hehehe.
2. JAG ÄR SJUK. Det har i och för sig inte med Göteborg att göra...
3. VI FÅR FISKGRATÄNG TILL MIDDAG IDAG. D8 Jag som inte ens klarar av att se andra äta fiskgratäng!


Detta är enbart hittills!

Sålålångsålänge!

TJING PAX ALLA MINA KÄRA VÄNNER. Asbilliga skor på H&M som innan kostade 350 eller något däromkring, nu kostar de inte ens 200 kronor. 8D Säkert askassa, men vafan. Billiga och bra.
That's how I roll, LidL och Deichmann!!
(Okej inte LidL, eftersom att vi har konsumkort. Men ändå!)



Nu drar Ruffepuffe till Gothenburg! :D Hare så bra här hemma.
Dessa magnifika män (och kvinna) ska jag få träffa och det ska bi så stört kul! Har fan sett deras film Stinsen Brinner mer än hälsosamt många gånger. (Och ja, jag har FAN I MIG sett den fler gånger än vad alla ni andra där ute har sett era Disney-filmer och Harry Potter-filmer! Ni har kanske sett Harry Potter 2 tusentals gånger, men det kan inte mäta sig med min kärlek till Stinsen Brinner. HAH!)

http://home.swipnet.se/~w-36529/galleri/gas.jpg

Gaaah kan inte väntaaa! <3 DETTA ÄR FAN STORT.



So long så länge!

SKOOR

Dessa köper förmodligen mina kära päron till mig! :D Fodrade läderconverse. Asnajs <3 Johan som hälpte mig hitta dom.

http://static.2.junkyard.se/Images/Dynamic/Products/500x500/16736_01_1.jpg

Och dessa ska Mr Mighty Karlsson himself förmodligen köpa:

Skor "Kingston Leather Hi" - Dark Chocolate

De är också i läder och fodrade. Och bruna! Som mina! Tänka sig så bra, nu matchar vi!

Johan hatar kilklack

Johan hatar kilklack. Detta tänker jag strunta. För dessa ska bli mina. PAX.

http://www.love2shop.se/images/thumbs/427435-0014.jpg

299 kr på Nelly.com

Vännerna...

Hej hej hej.
Den här veckan hade jag tänkt ägna åt att träffa massa vänner jag inte har träffat på länge. Det har liksom blivit så att jag har börjat dissa mina vänner en jävla massa sedan jag och Johan blev ihop. Astrist. D;
Så jag tyckte att detta var en fin plan... Men vad händer? Jo! Stort spanskaprov i veckan som måste pluggas till och så blir jag sjuk också! ASROLIGT. ELLER EJ.

Och nästa vecka åker jag till Göteborg för att praoa med på Lorensbergteatern med Galenskaparna. Mina största idoler sedan jag var såhär liten: *Visar mellan tummen och pekfingret*

Aja, min kompis-plan får fortsätta efter prao-veckan!

Nattconga

Igår dansade jag och Johan nattconga. :) Äntligen gick drömmen i uppfyllelse va!

Gör det inte

Funderar seriöst på att ringa ALice och föreslå att vi dansar nattconga. Förstå hur bra det skulle vara!
Möts mitt i natten i VH och dansar conga.
...fast hon kommer bli asarg. Hon vill sova.
Ska jag våga ringa ändå?

Conga

"Come on shake your body baby do that conga!"

En jävla lust att danska conga. Det är väl den där dansen när man går runt i ett tåg med händerna på den framförs axlar?
Anybody in?

Som ett mumintroll

Melankoli.
JAG VILL SOVA. MEN JAG KAN INTE.
Som alltid när jag är ensam och vaken mitt i natten så blir jag jättekänslosam och får kämpa för att inte skicka massa kärleksfulla sms till olika vänner och o-vänner... Vill dricka apelsinjuice men har ingen. ):

BILDUPPLADDAREN

ÅÅÅÅH TRÖTT JAG BLIR. Varför fungerar aldrig bilduppladdaren när jag verkligen behöver den!? Tror detta är slutet på vår vänskap.

Var hos bror så str i Uppsala från fredag till lördag och vi hade asmysigt! :D

Just det! På tåget hem hände sjukaste saken! Det sätter sig en kille (som faktiskt ser bra ut) framför mig. Och när hen sätter sig vänder hen sig om och viftar med ögonbrynen åt mig.
Och under hela resan vänder hen sig om hela tiden och kikar på mig och viftar med ögonbrynen och blinkar med ena ögat. Tilslut efter en halvtimme får jag nog, och närsta gång en viftar med ögonbrynen lutar jag mig fram och säger:
"Ursäkta mig, men skulle du kunna sluta sitta och kika på mig hela tiden och hålla på och vifta med ögonbrynen och blinka? Tack."

Det satt en tant två säten ifrån som började fnissa. :D
Några minuter senare reser Mr. Ögonbryn på sig och byter vagn.

Johnis mötte mig på Centralen och jag sov hos honom. På morgonen (morgon för mig är 13.15) nästa dag hämtar mina päron upp mig by car och vi åker till Norreli-norrköping och ser på musikalen Chicago. Jag äter en jävla massa laxmacka och brownie i caféet i pausen, så när vi sedan äter middag på en thairestaurang efteråt så orkar jag bara en förrätt.

Aja, asvärd helg i alla fall! :D

Min mamma (Fattaru istället för din mamma)

Yrsa (helt seriöst): "Och idag tänker jag inte skjutsa dig! Jag kjutsade dig och din italienare hela veckan då hon var här. Nu är bilen jättetrött, hen måste vila."

NU JÄVLAR ÄR ITALIENARN TILLBAKA DÄR HEN HÖR HEMMA. I ITALIEN.
Här kommer bilder från när vi gjorde pepparkakor tillsammans med dom! Som sagt i ett tidigare inlägg (skrolla ner lite så hittar du det) så wentade italienarna crazy (svengelska<3) och dekorarerade allt och alla som galningar.
Just det! Jag hade även blivit sminkad som en fjortis av Ebba och Lova. :D

Nä okej, bilduppladdningen fungerar inte just nu, men så fort den fungerar uppdaterar jag detta inlägg!

Helvete

Ögonen svullna av gråt, trassligt hår och ansiktet fullt av snor = Igår natt.
Därför var jag jättepigg idag!! :D
(För er som inte förstår min sarkasm: Jag var jättetrött idag.)

Juanos

Fick träffa Johan idag i några timmar medans vi var hemma hos Amaya, och det var guld värt<3
Har saknat den pojken medans italienarna har varit här. ):

I alla fall: Nu jävlar ska jag sova. Är så stört trött... Italienarna tröttar ut hela jävla klassen, och alla är på dåligt humör. KUL DETTA. :))))))))

Jag



Detta är inget internskämt. Det är bara ett ostron.

Det var nog inte såhär det var planerat att det skulle bli

Vår klass har kommit närmare varandra medans italienarna har varit här!

Anledningen? Nu har alla en gemensam fiende: Los Italianos

FEKKEEEEE

Okej! Fekke hos Ella med italianos idag!!
Fifan vad lamt det var :D Men fan, jag gillar lamt! Det passar mig!

I alla fall, vi hör börjat säga "min parvel" istället för "min italienare" när vi snackar om italienarna, för "min italienare" kan dom nog förstå vad det betyder... Så vi sitter och snackar skit om dom med varandra när dom siter bredvid :D
Väldigt taskigt, men vafan, dom är sjuka i huvudet. ):

Vi bakade ju pepparakor med dom här om dagen...
Asså shit!! Italianos goin' crazy! Kommer säkert foton på peparkakorna dom gjorde på facebook sedan, då ska jag se till att ni ska få se!
De dekorerade liksom inte bara pepparkakorna, de dekorerade allt.
Finns en sjuk liten jävel med glasögon som heter Roberto. Han dekorerade min hand med sockersprits och m&m:s... Jag vågade inte säga emot. Var för rädd. Vågade bara sitta där och le lite osäkert.

...

Vågade inte ta bort det sen heller, så det satt kvar där hela kvällen. );

Chattin'

Någon okänd har lagt till Lova på Skype... Såhär ser deras chattkonversation ut:
(kolla tidskillnaderna på meddelandena, tror inte riktigt att de hade något flyt i den här konversationen...)

[2010-11-12 01.15.36] amat samba: hi
[2010-11-12 01.17.12] Lova: who are u ?
[2010-11-12 01.17.36] amat samba: i am amat samba

...

[2010-11-12 01.22.45] amat samba: do u like my name
[2010-11-12 01.23.16] Lova: no

...

Blev nog lite dålig stämning dära...
Och nu sitter vår käre vän Amat Samba och ringer Lova som fan på Skype. Stackarn, tror nog hen har halva inne ):

ItalienarN^

Okej.... Italienarn har norpat min dator, och min andra laptop har gått sönder lite grann så den får ingen internetanslutning, och min stationära orkar jag inte sätta på...
Det är anledningarna till att det har varit segt med uppdatering.

....detta gör mig galen.
Italenarna gör vår klass helt utmattad! Vi planerade först att vår klass skulle ha spanksa, medans italienarna var med Tomas. Men hela vår klass skolkade och gick ner och lade oss i dramasalen och sov...
Very nice great surprise!
And also: I can't stop thinking/writing/speaking english. It took me a lot of effort writing the text above in swedish...

Dålig stämning

Nu står det en italienare i badrummet. Jag känner henne inte. Hon känner inte mig.
Men fan, denna dåliga stämning kan vi klara av! :D

Det bästa var i bilen hem igår.
Vi hämtade italienarne typ klockan fyra på natten inne vid T-centralen.
Jag och Victor och hans pappa sam-åkte för att hämta båda våra italienare samtidigt, så i bilen hem sedan satt min italienare, victors italienare, Victors pappa Torbjörn, jag och Victor. Och det var helt tyst i bilen nästan HELA vägen hem...
Victors pappa kom med kommentaren, när vi satte oss i bilen: "Yes, and put on the seatbelts! I'ts against the law here in sweden not to have seatbelts on!"
Victors Italienare: "......yes. We have that i Italy too..."
Sedan blev det riktigt dålig stämning hela resan hem sen.

Uppdateringar

Anledningen till så många uppdateringar just nu?
Har spanskalektion. That's why.

Jag har så lite tid för bloggen sedan jag blev ihop med Johnisboyy... It's a pity!

ALice tycker jag ska börja videoblogga.... Men jag vet inte. Blir så pinsamt om det blir dåligt. ):
Men jag har ju inte precis något gott rykte att uppehålla så WTF! Vi får se hur det blir! :D

Din mamma

"Ah men din mamma!"

Värdens kasaste svar på tal. Men kan ändå inte sluta säga det... Till alla mina vänners förtret.

Goda nyheter!

Jag har fått/får låna på heltid en kånken!

http://texaspecan.blogg.se/images/2009/knken_25498328.jpg

Jag har fått en asnajs läderryggsäck!

(Har ingen bild på den än)

Jag får ett par Dr. Martens om jag vill!


http://www.shoes.com/ProductImages/Shoes_iAEC1086272.jpg

Men är lite osäker på Dr. Martens då jag tycker att man ska vara ganska smal för att det ska vara snyggt. Men men! Ska testa ett par och så hur det blir! :D

NO-prov

Ilska.
Aggressivitet.
Sorg.
Irritation.

För ett tag sedan gjorde min klass ett NO-prov som jag kunde asbra. Däremot så trodde inte jag att jag skulle skriva provet första lektionen vi hade på oss, så jag skrev bara de allra sista miuterna. OCH NU FÅR JAG INTE GÖRA KLART DET!
Jag gjorde enbart G-frågorna men fick VG+... FATTA HUR BRA JAG HADE KUNNAT FÅ PÅ DET PROVET.

Kassness

FAN VAD JAG ÄR KASS.

I alla fall! Imorgon kommer italienarna mitt i natten! Kvällen planeras tillbringas med Johan, Victor och Joel hemma hos Johan. Inget är spikat och Joel vet inte ens om att hen ingår i dessa planer än. Det får hen reda på när hen läser sms:et som Victor har skickat nu precis. Men eftersom att Joel förmodligen sover kommer hen inte läsa det förens hen vaknar imorgon. En trevlig överraskning! :D
Vi planerar att laga tacos och hyra film. Myselimyseli som Kjell skulle ha sagt!


Socialt understimulerad.

Mhmm. You know it.

Blargh

Tjena! Idag har Johan och jag gått i skogen och plockat svamp. :D Vi hittade lite kantareller men vi misstänker att de är ruttna.
När vi var påväg in i skogen var det ashalt så jag halkade till lite och Johan bah:
"Du vet ju tydligen inte hur man går i svampskogar!"
Precis då halkar hen och ramlar i leran med rumpan. :D Oh god I had a good laugh~

Hello..... Italian people!

Woho jippi yahoo! Höstlov.
Detta höstlov är awesome, eftersom att mina föräldrar åker bort (vilket de gör varje lov och lämnar mig kvar här ensam) så Johan kan vara här hela lovet!
Just nu är hen dock en kort vända hemma hos sig för att hämta lite kläde och handla.

Sen så var det något jag tänkte på.... Vad var det?
Sitter och lyssnar på Backstreet Boys och låter tiden passera. Borde gå ut och göra något. Hämta ved eller något..... Fast det gjorde vi igår så det kan jag inte. Fan.
Förövrigt har mitt psyke förändrats lite på senaste tiden.

Just det! Italienare! De är ett bra ämne att ta upp.
Om ungefär exakt en vecka kommer det en bunt italienare till Sverige. Och gissa vilka de ska bo hos? MIG.
Okej, alla sjutton itealinare ska inte bo hos mig, men en av dom. Och de andra ska fördelas ut hos de andra i min klass. Så hela min klass kommer ha varsin italienare att dras med i en vecka.
Vad positivt kommer ut av detta? Jo: I vår får vår klass åka till dessa italienare och besöka dom där borta i medelhavsstöveln. :D
Asnajs.

RSS 2.0