Kan ingen komma hit och uppskatta mig litegrann?

Hej! Idag har jag suttit hela dagen och spelat Mario Kart 64 iförd flanellpyjamas-byxor, rosa hoodie och mina Hello Kitty-tofflor medans jag lyssnar på bra musik på högsta volym, sjunger med i alla låtar och pratar med mig själv och med karaktärerna i spelet.
En del snygga segergester har jag också gjort när jag har vunnit i spelet.
Jag har varit så gullig och mysig och rolig idag att någon borde ha kommit hit och uppskattat mig i all min underbarhet! Typ min pojkvän eller nåt. Tyvärr finns hen inte, så henom får jag klara mig utan.

Men nu kommer i alla fall Alice hit, så hon får uppskatta mig hela resten av kvällen! Vilken ära för henne, va?

Jag har skjutit upp det här....



Det här är min brorsa och hens flickvän Pluva. De är jttekära och fadderi faddera de flyttar till Göteborg...
WTF Arla!? Jag som trodde vi skulle vara bästa vänner until the end och aldrig svika varandra och bo ihop för alltid och spela spontanmusik och TV-spel och titta på film och baka kakor ibland!? Älskar du mig inte längre!?


Anyway, som ni ser på bilden är de skitgulloga. Gulligaste paret ever och jag kommer gråta mer än dom om de gör slut någon dag... Arla och Pluva, känn pressen!

Det värsta är att bitchen som tog min storebror ifrån mig och som har förstört mitt liv för all framtid, Pluva, är en underbar person... Känns nästan lite som en syster. Hen är till och med elak mot mig ganska ofta, precis som systrar! :D Det hande känts mycket bättre om Pluva hade varit ful, tråkig och homofob eller nåt... Men är det någon som tänker på mig!? Nej, jag visste väl det!

Varje gång man ringer till Arla så fnissar hen glatt och så hör man Pluva skratta i bakgrunden. Och när man frågar vad de gör svarar Arla typ: "Vi har precis bakat kakor och nu ska vi ner till affären för att köpa lite godis för sedan ska vi kolla på film!"
Man bah: "FEL SVAR!"
Jag vill höra: "Tjaa... Vi sitter och längtar efter dig. Jag längtar hem, det visade sig att Pluva brukar bajsa på golvet hemma hos sig, och det är en vana hen inte har tänkt sig att sluta med. Så det här fungerar nog inte, jag får nog flytta hem. Men det är ju bra, då får jag ju träffa dig, min älskade gosesyster som jag älskar över allt annat!"

Ett sådant svar hade känts mycket bättre.

Tälterier

Igår på kvällen fick vi VH-barn för oss att vi ska tälta. PÅ en liten ö mitt ute i farleden som heter Fredan. :D
Så på en timme gjorde vi oss klara och åkte ut i Liisas båt och satte upp tälten och gjorde upp eld på en massa kvistar och kottar.
Jag brukar alltid vara urkass på att göra upp eld, förutom när jag gör det utomhus! Då går det faktiskt alltid asbra. Oj oj oj vad jag är stolt.
Annars är det Alice som är eldardrottningen när vi gör upp eld. Vi brukar ju basta en massa, och då misslyckas jag alltid som fan med elden. Sen kommer Alice och lyckas jättebra, medans jag sitter bredvid och tjurar och klagar på att papperet var blött och att det torkade till Alice skulle försöka.
Jag vet faktiskt inte varför jag förudmjukar mig själv varje gång och kräver att få försöka tända elden.
Kanske för att det är ganska kul att se Alice sitta bredvid, nöjd över att jag inte lyckas, och hoppa av upphetsning tills hen ska få tända den... Jävla pyroman.
Men ute i det fria, i skog och mark, DÄR lyckas Rufus tända eldar så det bara smäller om det!

Och mitt i natten, precis innan alla skulle somna, så flög halva tältet (yttertältet) iväg. Då blev det lite jobbigt... Så då fick alla (utom Liisa för hon hade redan somnat och låg och gnydde för hon fattade inte vad som hände, stackarn...) krypa ur sina sovsäckar och sätta fast det igen. Sedan var vi alla nyvakna, Liisa hade också väckts av oväsendet, så vi passade på att käka choklad och snacka lite till.

Till slut somnade vi, och på morgonen efter så var jag apatisk av någon anledning. Inte så ovanligt, jag är alltid på konstiga humör när jag är nyvaken...

Mysmorgon

Wooh! Idag gick jag upp tidigt! (10.00)
Hade utmaning med en snubbe om vem som hann upp först om båda satte larmet på klockan 10.00. Jag vann~



Dessutom har jag hittat dessa asmysiga tofflor i min Hello Kitty-hylla! Japp, jag har en Hello Kitty-hylla. Jag glömmer dock bort den för det mesta... Ett tag i mellanstadiet samlade jag nämligen på Hello Kitty-saker. Och believe me: Jag har en MASSA sådant skräp! Undanstoppat i översta hyllan i min mest gömda bokhylla.
Hittade även mysigaste plagget ever. En lång stickad tröja/tunika som passar asbra på morgonen. Den är varm, mysig och lätt att bara dra på sig~



Dessutom har den världens mest magiska krage! Den är skitmysig! :D


Går att ha på en massa olika sätt. Så där går det att variera håhåhå!
Det är kul att leka uppfinningsrik med den här kragen.



På bilden ovan lyckas jag faktiskt se ganska solbränd ut! Det mina vänner, är ett falskt fakta. Jag är likblek. :D



Mitt sätt att se sjukt dum ut på den här bilden är en klass för sig! Vad gör jag med munnen till exempel? Jag tror jag förstökte ha den lite snyggt halvöppen sådär som Bella Swan har rakt genom alla Twilight-filmerna. Men den här vidöppen. Och ser ut att suga på något fastän den inte gör det. Eller den kanskeropar något? Aja, jag vet inte. Här får er fantasi sin chans att flyga fritt! :D

Ursäkter från min sida

"Det var allt för mig, tjoho pastej."

Mitt förra inlägg avslutade jag med den meningen.
Och kära vänner... Jag förstår att ni blev upprörda!
Den meningen är ju helt ologisk.

Hejsan... Mamma och pappa!

http://www.youtube.com/watch#!v=AFqKdkq7VXk&playnext=1&videos=6KzmP8UEshM&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-3-HM

Okej, ni måste se det här klippet!
Och kolla några gånger, det blir roligare efter några gånger!

Och alltså... Vad fan är felet med den här ungen!?

"Vad ska ni äta till efterrätt? Det kanske låter gott?"

............WHAT!? WHat does that even mean!?



Här har ni skönheten!
Jag har gjort det avancerade collaget alldeles själv.
I Paint. :D
Visst är ni fasligt imponerade?
Mitt sätt aatt kopiera och klistra in... Det har en känsla som de flesta saknar, men som jag lyckats fånga i det här konsverket! Och sedan slutbeskärningen... Fyra sidor! Alla lika raka!
Jag kanske ska bli mattematiker istället för konstnär?
Fast när man tittar på konsverket i helhet ser man nog ändå vilket yrke som är det rätta....
Världsberömd kopiera-och-klistra in:are!

Det var allt för mig, tjoho pastej.

En liten röd traktooooor... OH WAIT!

En gång för länge sedan lovade jag mig själv att aldrig göra ett blogginlägg som handlade om att jag inte bloggat på länge! Och jag måste väl hålla mitt löfte...

Så idag ska vi istället snacka om en lycklig händelse:
Bublixplopp lever!
Jag har INGEN aning om varför, men den gör det!
(Bublixplopp är alltså min bärbara dator, om ni inte minns)
Sådär, nu har vi pratat klart om det, nu ska vi istället ta upp en mycket intressant sak:

Idag har jag åkt i världens gulligaste bil! Det var SKITKUL, speciellt eftersom att föraren spelade fula dansbandslåtar... Satt och skrattade hela vägen. :D



Titta på den!! Den är asliten och har världens skränigaste tuta och blått fluff inuti!
En helt underbar epa-bil!
Jag vill ha den!
Tyvärr tillhör den Oskar, och hen älskar den, så det är nog inte jättestor chans att jag får den. :/
Men jag kan ju hoppas!

Sagan om den vedervärdiga händelsen

Jo såhär va, en dag fick Rufus för sig att hen kanske skulle skaffa sig ett YouTube-konto!
Så hen gick in på YouTube och klickade på registrera dig!.
Sedan tappade hen plötsligt all lust och vilja...



KufusFUL!? Är det här ett passande namn på mig tycker de!?
Nä, då får det vara! Inget YouTube-konto för mig!

Sedan gick hen ut i köket och satt och tjurade med en latte ett tag.

Bublixplopp är trasig!

Kom hem från Västerås idag och upptäckte när jag kom hem att min kära bärbara dator, Bublixplopp, är trasig!
Så jag sitter på min stationära nu istället. Pappa ska försöka laga den men vi får se hur det går. Annars får vi lämna in den på garanti, och då får jag ju en helt ny dator. :D
Förresten så är den här stationära, som heter Fisen, faktiskt ashärlig! SÅ det är ganska lugnt att Bublixplopp är trasig... Jag klarar mig liksom~

Abelehameleson?

http://www.youtube.com/watch?v=RB-4M1wCRp4

Det här är en film på mig där jag sjunger, pratar om mina känslor kring kärlek, och på slutet förvandlas jag till en mutant. Spännande va?
I vilket fall så måste den ses.

AAAJJABAJJA!

Okej! Här kommer det viktiga saker! Jag har märkt att jag mer och mer använder bloggen som ett sätt att visa upp min goda sida inför killar... SÅHÄR SKA DET INTE VARA!
Jag vill att alla mina sidor ska finna här, inte bara de bästa sidorna. Blir så jävla tråkigt att kolla på mina ego-bilder och läsa om alla bra saker jag gör och om hur många kompisar jag har och om alla roliga och gulliga saker jag gör!

Så här kommer en lista på några saker från mina dåliga sidor, bara för att få mig själv att fatta att de finns:

1. Japp. Jag är en sådan där person som dreglar när jag sover ibland... MYSIGT. Jaja, verkligen!

2. Jag skriker så jäävla mycket och högt över allt. När jag blir rädd, typ. Och det blir jag för allt. Fallande snöflingor, små ljud, hundar, cornflakes på golvet... (true story)

3. Min lilltå har en JÄTTEKONSTIG form! Oh wait, det har alla lilltår... Never mind! :D

4. Jag har ASFUL handstil! Det är skitpinsamt! Speciellt eftersom att jag ofta hamnar i grupper med bara killar i skolan och jag alltid får skriva och de förväntar sig fin och prydlig handstil... Det blir bara kråkfötter.

5. Mitt ena öga stängs när jag är trött utan att jag märker det... Ser skitkonstigt ut. Dessutom börjar jag ofta skela när jag är väldigt trött...

6. Det här har inget med det här att göra men Pappiliott ligger bredvid mig i sängen och SNARKAR SOM ETT JÄVLA AS!

7. På morgonen, när jag är precis nyvaken... Är jag LIVSFARLIG. Jag slåss, sparkas, rivs, säger elaka saker och skriker... Sedan minns jag det inte när jag vaknar till ordentligt. Brukar minnas snuttar av det. Är det här någon slags sleepwalk eller? Och hur kul kommer det att bli att vakna bredvid sin kille och inse att man just sparkat honom i skrevet?

Detta, mina vänner, var allt för den här gången!

Västerååås! NÄE FÖRLÅT! Hallstahammaaar!

Nu sitter jag i Hallstahammar i Krims rum. Asroligt här~
Jag och Pappiliott åkte hit i tisdags.
Vad vi har för oss här? Jo såhär va:
Pappiliott och Krim är djupt upprörda över att jag har sett så få filmer som man borde ha sett, så vi har plockat ut en massa sådana filmer som jag inte har sett ur Krims videohylla. På listan står:
*Aaddin
*Anastasia
*Tarzan
*Robin Hood
*Lejonkungen 2
HUGO djungeldjuret
Djungelboken
Den otroliga vandringen 2
Pocahontas 2
Peter Pan
Bartok
Det magiska svärdet
Djungel George
Törnrosa
Snövit
Dumbo
TOYstory
Svärdet i stenen

Vissa av de här KAN jag ha sett... Tror jag har sett Törnrosa innan. Har ett vagt minne av tjocka små féer...
I alla fall, dom med stjärnor innan namnet har vi redan sett. Vi såg Silent Hill också, men den var inte på den där listan, den såg vi bara för att Pappiliott och Krim tycker det är kul att kolla på mig när jag ser på skräckfilm...
Huvudpersonen gick typ in i ett bord, jag bah: AAAAAAAAAAAAAH!!!
En annan gång kom det någon bakom hennes rygg när hon satt i bilen och snackade i telefon, så man såg silhuetten i bakrutan på bilen. Jag bah: VAFAN ÄR DET DÄR!? VAFAN ÄR DET DÄR!? VAFAAAN ÄR DET DÄR!?!
Så var det en polis...

I alla fall, ska gå ut på verandan nu för Krim ropar där utifrån.
Hejsvejs!

Middag

Lagade aslyckad middag idag! Esperimenterade lite med olika saker och resultatet blev awesome!
Pappa och bror blev aslyckliga och åt en massa. Fick fem av fem toasters av pappa. YEAH!
*stolt*


Var bröd som man doppade i olivolja, kyckling (kryddad med balsamvinäger, soya, olivolja och rosmarin) och ett fat med olika grönsaker och frukt (rucola, salladslök, gurka, körsbärstomat, akaciamelon och paprika). Asgott och mysigt att äta. :D Lätt och kul att göra också, dessutom blir det lite disk~
Höhö
Gjorde en lunchlåda av det också som antingen Pappa eller Edvin får.

Tea on the blue sofa

Min brorsa Edvin har sommarjobb på Grace bakery (muffinsfabriken) så vi får hem en massa kakor och muffins och pajer gratis~
ASNAJS!
Invigde kakorna idag ute på verandan med en latte.

Det var nog fan den godast latte jag gjort! Krämig, lite skum (jag vet, många vill ha mycket skum, men egentligen ska dte vara så lite som möjligt) och god espresso i. Njöt som fan. <3


Titta! Jag gjorde ett fint hjärta på! Älskar att rita saker med mjölkskummet... Brukar alltid fråga mina kompisar vad de vil lha på sin latte. Får svar som: Ett staket! En kossa! En gris! Alice!
Tror dock inte att Alice blev så fin... :/ Svårt att rita porträtt med mjölkskum.

Historien om våran kaffemaskin är ganska rolig förresten! Den kostar 15 000. Är ASBRA! Fast vi har faktiskt inte köpt den... Vi råkade vinna den.
Jo såhär var det: Min storebror Arild/Arla var med i en reklamfilm för Electrolux (här är den: http://www.youtube.com/watch?v=X6MGUD0FrnQ Det är han som är Oskar med mikron! Åhåhå jag är så stolt.) och pappa skulle gå in på Elecrolux hemsida för att kolla lite grejer om reklamfilmen tror jag. Och så råkade hen hitta en tävling om vem som hade det godaste kaffe-receptet. Den som vann den skulle få en kaffemaskin värd 15 000.
Pappa hittade på något cp-recept för skojs skull och skickade in. Det var typ mörkrom, apelsinlikör, muskovadosocker, riven blocksjoklad och en massda mer i... Masssa konstiga grejer. Sen glömde hen bort det att hen hade deltagit, det var ju bara på skoj.
Och självklart vann hen.
Senare testade hen göra kaffereceptet hen hade skickat in, och det blev tydligen SKITGOTT. Och jag är glad, kaffemaskinen är min bästa vän. <3

Detta, mina kära vänner, är Sagan om Kaffemaskinen.

Hej Alice. Nu är vi i Nörrköping.

Äntligen hemma från Norrköping! Här är resan i kort:

Jag och Liisa kommer till tågperrongen i  Norrköping. Alice och hennes familj kommer om tio minuter med bilen för att hämta oss, så vi passar på att göra en liten dans till ALices ära. Den blev jättefin! Vi ska filma den så ska ni få se!
Medans vi övade på den så stod vi vända mot tåget som vi suttit på innan, och alldeles för sent så märkte vi att det satt en snygg kille och skrattade åt oss i fönstret vi stod framför. Vi vinkade och hen vinkade tillbaka. Vi snackade lite om killen tills vi märkte att det var öppna fönster på tågen... Vid det laget skrattade killen ännu mera.

Vi åker hem till Alice (Via bil och båt) och jag blir överförtjust över den fina fägen på deras båt. Det var någon obestämd orangegul färg. Verkade som om det bara var jag som gillade den. Fick aldrig riktigt kläm på om de nickade medhållande eller överseende när jag sade att den var fin... Men den var fin!

Alices syrra är en fartdåre! Hen som körde båten... Hen är runt 10 år tror jag. Körde båten vilt fnissandes, kändes säkert...

Vi åker vattenskidor! Jag var sämst. :D Liisa var bäst. Så JÄVLA envis tjej... Vägrar förlora, så hen var GUDINNA på vattenskidor! Desutom var hen snygg medans hen åkte... Jävla surfbrud. ): (Avundsjukan har rosa T-shirt och sitter och bloggar just nu...)

Jag somnar på bryggan och bränner mig. Dessutom satt min BH snett... KUL. Sned bikinilinje. Jag är så jävla lyckad när det kommer till att sola alltså!

Det finns skitmycket bromsar där ute! Jag hade totalpanik och sprang runt och svängde med ett sådant där insektsdödarracket

Hejdå igen!

Japp, nu sticker jag till Norrköping! Jag ska åka dit med Liisa för att hälsa på Alice på hennes landställe. På lördag kommer jag hem!


Det här är en av de tusen bilder vi tog när vi var i Skåne! Liis ahar med sig sin kamera så det blir nog bilder från Norrköping också! ;D

Twilight-grabbarn på äventyr



Alltså de flesta har väl redan sett den här, men jag lägger upp den för de som inte sett dens skull!
Tycker den är asrolig. :D
Finns ju asmånga bilder så samma bil fast med olika huvuden... Jag ska hitta fler bilder! Men för det behöver jag min kära vän Krim som har kollen på internet och alla dess internskämt och bilder.
Satteh.. I'll be back later with more pics!

Svar på hotbrevet!


Det står: "Nu är det KRIG! Allt är tillåtet. PS. leta vid massa myror"

Det här hittade jag dagen efter att vi postat brevet! Det var fastsatt på kojdörren med en kaststjärna gjord på en CD-skiva.
Och så fan vad rätt dom har! Nu är det KRIG!
Grejen är ju den att det är vi som byggt kojan och den står på våran tomt...
Skitungarna säger att dom har ändrat lite på den. Därför är den deras.
Håhåhå så fel dom har!

Hotbrev!

Ni vet hotbrevet jag snackade om innan? Här kommer bilder på det färdiga brevet!



Har inte foto på baksidan än! Men det kommer säkert sen. Där står det:
"Annars kommer vi att kontakta högre makter..."

Vi klistrade även dit en liten fin gubbe! På baksidan alltså. Här är han:



Och här är jag och Manfred innan vi gav oss ut på "lämna brevet - det dödliga uppdraget":



SNygga vi är va? Vi gick för övrig förbi mig på vägen dit och tog på oss varsin svart kappa.
Ni ser att jag håller kuvertet där i handen där det står "edvard".
Vi lämnade det i hans brevlåda. Sedan sprang vi iväg...

Fotbolls-VM!

Jag, Bea, Pontus och Hugo kollar på VM hemma hos Bea, men alla är rastlösa och till slut bryter det ut kott-krig...
Jag visste väl att det var meningslöst att ens försöka titta.
Fast min storebror följde i alla fall traditionerna och satt bänkad (Tja, asså hen låg över hela soffan) framför TV:n med en ölburk och chili-nötter.
Aaa, kottkriget var kul! Var väl mest Pontus och Hugo som krigade dårå. Jag och Bea satt och tittade på och hejade. :D

Min expertis: Vilsegång

Jag satt precis och läste en kompis blogg, och skrattade åt hens inlägg om att hen och hens kompis alltid kom sist på orienteringen när de var små. Tills det slog mig...
Det var en fet lögn!
Jag minns nämligen tydligt hur jag och en tjej i min klass gick vilse och kom ut vid någon konstig väg. Och började krama lyktstolpar (för vi visste att när man var vilse så skulle man krama träd, men där fanns ju bara lyktsolpar) tills vi hittade en väg som en tant sade ledde tillbaka till gympasalen och följde den.

Tills det kom män på den vägen.
Och män på vägar har man ju hört talas om ska vara fullständigt livsfarliga, de kan ju lura med en in i skogen och våldta en och gud vet vad!
Så vi gjorde det enda kloka: Sprang in i skogen alldeles själva innan männen hann lura in oss dit.
Och självklart gick vi vilse igen.

Slutligen hittade våran lärare oss trampandes runt i ett träsk vilt sjungandes på "blinka lilla stjärna" för att försöka få upp stämningen.
De hade tydligen varit nära att ringa polisen...

Jaadå, jag har då alltid älskar orientering!

Vi hade faktiskt orienteringstävling nyss. Jag tappade bort min grupp då också... Och gick vilse...
Sedan hittade jag en väg att följa.
Men gick åt fål håll på den, så efter skitlång tid fattade jag att jag hade gått åt fel håll och fick gå tillbaka...
Då hade min grupp redan kommit fram.
De skrattade åt mig de jävlarna...

Men när jag vinner VM i orientering då ska vi se vem som skrattar!

Så går det när du försöker lägga dig tidigt, att du aldrig lär dig!?

Tänkte somna tidigt, men fastnade i en bok. Och trollevims så var klockan 04.20.
Så har suttit framför datorn  chattat lite nu...
Har precis druckit upp en liter "nypressade finfina apelsiner" och önskar at jag var full så att jag kunde skicka fylle-sms och göra fylle-statusar på fecabook.
Typ åhär föreställer jag mig att min fyllestatus skulle se ut (och självklart skulle den vara i Caps):
"JAG ÄLSKAR ALLA MINA KOMPISAR NI ÄR FAN UNDERBARA! OH FAN VAD JAG VILL KNULLA!! NÅGON PÅ ELLER!?!?!?!?"

Nä, nu tror jag nog att jag ska gå och hämta den anrda flaska med "nypressade finfina apelsiner" jag såg skymta bakom smöret i kylskåpet när jag var och hämtade förra flaskan.

Krig i VH!

Ni vet våran trädkoja här ute i VH?
Vi byggde en (jättefin) dörr till den.
Och satte ett hänglås på.
Och gick därifrån glada i hågen för nu är kojan småbarnsriskfri!
Men nehe då! När vi kommer tillbaka från Skåne så har ett gäng småungar på runt tio bast varit och tagit loss hela låsannordningen! Dessa ungar har tidigare klottrat innuti kojan...
Minst sagt upprörande!

Detta batyder krig här i VH! Vi har påbörjat ett brev till dessa skitungar som ni ska få se när det är klart. Vi har skrivit det med hjälp av att klippa ut bokstäver ur tidningar, precis som i maffiafilmerna!

Dessa ungar ska få ångra att de tog sig an VH:s mäktigaste individer: Gänget!



Maud Pågen - Världens nog fulaste namn

Okej grabbar! Nu favoritfrisyr: Inbakad fläta!
Jag kan inte göra den själv, så min kompis Amanda får alltid göra den... Men jag älskar den! (Amanda är dessutom grovt duktig på att göra saker med hår, så det blir jättefina flätor~)
Det som är ännu bättre än själva flätan är hur mitt hår blir efteråt! Skitlockigt och för det mesta ganska fint!
Har haft fläta över natten och på tågresan, här är resultatet:


(Haha kolla på min arm! Den ser fan inte verklig ut!
Bah: "Hej klumpeklossen från yttre världsrymden. Vad har du här att göra?")

Stora mjuka lockar som jag älskar!

Så jag kunde inte låta bli att ta några foton åhåhåhå~
Oj oj oj så charmerande jag kan vara ibland. Speciellt när jag ser ut som om rösterna i mitt huvud säger till mig att mörda dig med första bästa vassa föremål...


Langar världens bitch-blick... Mmh, lika charmig då som alltid. Titta vad pyttelitet mitt vänstra öga är förresten!


Hohoho, fan va jag har älskat att ha gult nagellack den här veckan. Gult och vitt är så jääävla fint <3
Seriöst, kan inte få nog av de färgerna! Min tröja är ju till exempel gul och vit den med... En av mina favoriter~


Och slutligen en bild på mig där jag ser sådär fullt frisk ut som jag så ofta gör!
Gonatt, nu ska jag sova.

Och oh fan vad skönt det ska bli!

Jan-Åke

I Skåne bodde vi granne med en gubbe. Han hette Åke.
Senare fick vi veta att Åke egenlilgen hette Jan.
Fast vi var ju så fästa vid att hen hette Åke... Hen passade mycket bättre som en Åke!
Så hen fick heta Jan-Åke istället.
Vi pratade väldigt mycket om Jan-Åke...
Bland annat är hen misstänkt för att ha snott mina trosor och gått och lagt dom i skogen... För ena dagen hänge dom på tork (jag badade med byxorna på, det var därför de var blöta) nästa dag såg Alice dom ligga uppe i skogen. Då begravde jag dom under mossan... Jag vill inte ha dom längre. Inte om Jan-Åke har varit och fingrat på dom. D:
Jan Åke satt alltid ute på sin veranda så hen har hört allt vårat tjejsnack.
Jan-Åke har även bevittnat våra pinsamma försök att springa efter Skånes enda killgäng på moppar. Vi hann inte ikapp... Helvete!
Men kort och gott: Vi gillar Jan-Åke.
(Vi kom även överrens om att hens fru måste ha ett matchande namn. Så hen fick heta Janette-Åke.)

HEMMAAAH!!

Nu är jag hemma från skåne igen! Det här är min resa kortfattat:

1.
Jag glömmer min plånbok på tåget från Stockholm till Skåne. Den innehöll 800 kronor, mitt ID, min brorsas konsumkort, mitt bankkort och dessutom var plånboken asfin!

2. Jag bränner mig både när jag försöker laga varm choklad och i solen.

3. Jag cyklar för att handla. Och på vägen stannar jag till, men jag är för kort för att nå ner till marken för att ställa mig. Så jag sitter kvar på cykeln. Och den välter. Och jag välter med den. In i ett nässelsnår.

4. Jan-Åke stjäl mina trosor och lägger dom i skogen!

5. Jag hittar ett par skitfina shorts i Kristianstad, men när jag ska köpa dom så upptäcker vi att vi håller på att missa tåget hem. Så jag hann inte köpa dom.

6. På tåget hem så var det en gräsbrand på rälsen, så tåget stod och väntade i en och en halv timme på att brandkåren skulle släcka den och vi skulle kunna fortsätta... I väntan på att tåget skulle börja åka satt jag och mina vänner och lekte ordlekar med bistro-personalen och en full tant. Den fulla tanten försökte säga Trelleborg flera gånger, fastän man bara får säga varje ord en gång! Fast hen var ganska virrig, eftersom att hen hade druckit för många "svalkande drinkar" i bistron, så hen är förlåten!

Mmh, trevlig resa det där!

Shitasså!

Shitasså! Nu sticker jag till skåne och kommer förmodligen inte kunna blogga på en vecka... Fast vi får väl se, jag kanske hittar ettg välfungerande 3G-modem i någon regnpöl och då kan jag ju blogga! SItter här och försöker bestämma mig ifall jag ska ta med datorn eller ej... Faan vad jag kommer lida utan datorn i en vecka. Kommer inte kunna blogga... Inte kunna surfa... Inte kunna chatta... Inte kunna lyssna på musik för nej jag har ingen MP3-spelare. Eller jo, jag har en. Jag hittade en iPod Shuffle här om dagen. Fast det är bara gammal dålig musik på den. Och jag varken hinner eller orkar ta reda på hur man lägger in ny musik på den... Desutom har jag ingen bra musik på datorn eftersom att jag kör Spotify.

Aja, I'm off to Skåne!

(Det här inlägget skrev jag precis innan jag åkte. Sedan åkte jag. Utan att posta det. Resan börjar bra!)

RSS 2.0