Skåne



Okej... Nu är jag lite stressad. Imorgon ska jag åka härifrån klockan sju på morgonen för att ta ett tåg tillsammanse med Alice och Amanda för att åka ner till Bea och hennes sommarstuga i Skåna. Fattar ni? Jag åker till Skåne frivilligt.. Skåne!
Min morsa kommer från skåna, ändå har jag aldrig lyckats med någon vidare skånsk dialekt! Det låter bara dåligt... Men det är väl så skånska ska låta. (O.B.S. skämt!)
Så jag måste gå och lägga mig tidigt, men innan jag gör det måste jag städa mitt rum, toaletten och packa. Som tur är har Edvin precis tvättat så alla mina kläder ligger inte slängda på golvet, utan nytvättade och ihopvikta i en korg i vardagsrummet. Det underlätttar packandet något otroligt faktiskt!
Det lär bli några korta stress-inlägg nu idag...

Tjabbah. Vaglorupå?



Pappiliott! Jag har också rymt från Auschwitz! I en töntig cp-frisyr dessutom! Är det inte fantastiskt?
Nej men asså jag fattar faktiskt inte hur jag lyckas se så äcklig ut på bilden. Typ en pedofil... Som har mördat.
Och som har blivit påkommen medans hen bajsar i någons skor så hen tänker: "Bäst att jag täpper till truten på den här... Så att hen inte läcker..."

Här ser ni förresten att jag har en massa lappar på mitt rum. Vet inte riktigt varför. Men det står roliga saker på. :D Som till exempel: "SEX! Där reagerade du allt va?"
Eller: "Ät mjölk"
Eller: "DU ÄR MIN EGEN BÄSTA PONNY"
Jag vet inte riktigt vad allt betyder själv... På vissa är det teckningar och gubbar också! Jag kan fota några någon gång.
Jag har över 350 lappar på mitt rum... Borde räkna dom. Räknade för ett tag sedan, men nu har det tillkommit!

Kung och prins

Okej! Morgan och Bowser (rådjuren på min tomt) har blivit befordrade! De heter nu Kung Bowser och Prins Morgan. Fint va? Jag ser dom inte lika ofta längre dock... Det är synd, men jag såg Bowser ligga på gräsmattan igårnatt, så de är nog kvar!

Idag var det midsommar förresten. Det firades tillsammans med Pontus och Alice. Vi har haft skitmysigt hela dagen. Bastat, dansat kring en midsommarsnopp (Mer om det längre ner i inlägget) och käkat choklad och suttit och pratat i min båt. Dagen avslutades med att vui satt och kollade på Bamse. Det är ju verkligen skitkul!
Seriöst! Kolla på gamla Bamse-filmer! De är helt jävla vrickade!

http://www.youtube.com/watch?v=4f1Xt9BqlUg <- Vad fan säger Bamse när hen trycker på dörren!? Och varför ser hen skitnöjd ut när hen inte har honung i fickorna?

I alla fall: Midsommarsnoppen: Visste ni det? Att midsommarstången är en avbild av en penis? En stång och två ringar... Det står för fruktbarhet. Vissa är lite extra coola och gör midsommarfittor, såhär ser de ut:



Nästa gång jag får för mig att göra något midsommarkön, ska jag lätt göra en midsommarfitta! To hell med alla midsommasnoppar

Här har ni en bild på en midsommarkuk också, ser ni likheten?



Det finns många debatter om det här med om midsommarstången sympoliserar en kuk eller ej, men jag själv tror på att den gör det. Typiskt gamla traditioner att ha med sex att göra liksom.
I alla fall, var lite radikala och coola och gör midsommarfittor ni med! Till nästa år då...

Glad midsommar~



Trädkoja

Okej, nu ska ni få veta något riktigt spännande! Gänget har hittat ett klubbhus. Uppe i skogen. I ett par träd.
Passar det inte alldeles utmärkt?

Det är nämligen en koja som jag och min kära far (Eller tja, det var väl mest far min som byggde... Jag satt nog mest bredvid och käkade glass och kände mig allmänt delaktig.) byggde för läänge sedan... Vi hittade den på en av våra skogspromenader och satte oss i den och snackade... Och eftersom att vi är dom vi är, fick vi för oss att laga den (en vägg saknades och golvet var inte heller klart, dessutom fanns det ingen stege upp...) och sagt och gjort, nästa dag satte vi igång. Och blev klara. Stegen vi byggde döpte vi till ABA. Fint namn på en stege va?

De andra kallar kojan för VH-klubbhus... Jag kallar den för Blixten Mc Queen. Jag gillar mitt namn för den bättre... Är mycket fräsigare.

Nu ska vi bara måla den och bygga ut lite. Några torn, ett kök och en trädgård skulle sitta fint. Och så måste vi dra dit gas, el och vatten... Alice insisterar på att vi ska gräva en kiss-grop. Vi får se hur det blir med det.

Misslyckande

Jag och Gänget hade Sagan Om Ringen-marathon i förrgårnatt... Liisa fick köpa ut energidryck för hen är gammal nog... Galet och ansvarslöst va!? Vi drack energidryck... Fastän vi bara är fjorton!!
Shit asså, ibland undrar jag vad det ska bli av oss egentligen, vi VH-gangsters!

Hrm... I alla fall! Sov inte på hela den natten, och bara några spridda timmar under dagen, och så tänkte jag ju då att jag skulle somna tidigt på kvällen, sova hela natten och vakna tidigt på morgonen och sitta utomhus och vara fräsch och äta frukost bestående av youghurt och te iförd ljusa kläder och gärna med nytvättat hår. Visst låter det idylliskt och fräscht?
Tyvärr blev det inte så...

Istället fastnade jag i ett skype-samtal på kvällen och blev kvar i det till... Vad kan det ha varit? Tre på kvällen/morgonen? Då skulle jag precis gå och lägga mig, men då bad Edvin mig att fixa lite mat till henom, hen hade tydligen blivit vrålhungrig sedan middagen. Så jag komponerade ihop en kyckling- och nudelwook till henom. Blev riktigt bra! Fick beröm av Edvin~
Då var det slutligen dags att sova, men så hittade jag en bok att läsa innan jag somnade, och boken visade sig vara jättebra!

Slutade med att jag läste ut hela i ett kör och sedan bad Edvin mig att kolla tvätten. Ska ut om en timme och ta in det som inte hann torka. Funderar på hur jag ska göra nu... Stanna uppe hela dagen och försöka fixa min super-morgon me dyoghurten och det nytvättade håret eller bara ge upp och sova hela dagen? Det senare alternativet frestar ju...

För övrigt så är jag grym på att rita, titta vilken hjärtknipande söt liten kanin:


Uppe tidigt (egentligen bara väldigt sent...) och kollar på en soluppgång



Tjabba! Det här är jag tidigt på morgonren uta på min veranda. Lookin' mighty smart, aye!?



Såhär ser utsikten därifrån ut då! Fint va? Har ju ingen bra kamera... Men den är verkligen oslagbar!



Såhär såg det ut bara en liten stund senare... Någon mer än jag som förvånas över hur fort solen går upp på morgonen? Det är jättehäftigt att kolla på. Det får bli dagens tips! Gå upp tidigt (eller stanna uppe seent) och kolla på soluppgången! Sen kan man ju alltid gå och lägga sig igen efteråt. Det är skitmysigt och jag känner mih mogen och cool när jag gör det. Fråga inte varför... Jag bara gör det.



Titta! Ser ni rådjuret där i bakgrunden? Bredvid trädet. Det bor tillsammans med sin unge på min tomt, och jag har döpt henne till Bowser. Och hennes unge har jag döpt till Morgan. Fina namn va?



Och som avslutning får ni en bild på mig när jag ser sådär smart ut som jag gör ibland! Trevligt va?
...jag vet faktiskt inte vad jag pysslade med. Hade kul, I guess. Eller bara väldigt tråkigt...

Oskar

Hej hallå och tjenamors! Håhåhå vad det är kul att vara sådär äckligt gubbkäck! Det brukar jag roa mig med när jag är med vänner i ofentliga sammanhang... Man märker hur pinsamt de tycker att det är, och det är ju alltid lika kul att se sina vänner plågas, inte sant? :D

I alla fall, de senasta dagarna har väl varit ungefär såhär:
På lördagen åkte jag in till stan, möter upp Talyz och vi hängde lite i stan och käkade middag, åkte sedan hem till Talyz och sov, nästa dag fick jag träffa min bästa väns familj för första gången! Talyz familj alltså. Det var jätteläskigt! Mest för att jag inte visst om jag skulle presentera mig som det Talyz kallar mig: Rufus. Eller mitt dopnamn. Fick kaos i hjärnan när de sträckte fram handen! Kunde inte välja! Till slut blev det dopnamnet... Ångrar det efteråt.
Åkte klockan halv sju på eftermiddagen in till stan, mötte Basse och vi åkte hem till henom. Natten hos Basse tillbringandes liggandes på golvet och tjata på Basse om godis samt sitta i hens soffa och gosa medans jag spelade ett TV-spel. Det var asmysigt~ När TV-spelet blev för läskigt eller sorgligt fick vi pausa och trösta mig litegrann innan vi kunde fortsätta... Men det var asroligt i alla fall!
På morgonen nästa dag skulle Basse möta några kompisar inne i stan så vi åkte hemifrån klockan 10 typ, jag var lite av en zombie... Men jag åkte i alla fall hem läsandes en bok om en tjej som blir kär i sin brorsa, men sedan lämnar henom för en stalldräng! Den var väldigt fin. Men precis när de sitter och myser och gullar på ett höloft, så tar den fucking boken slut...
Vafan.
Jag är besviken.



Förövrigt så sitter den här bilden på en lampa som står bakom mig... Det känns lite läskigt. Han heter Oskar.
Någon gång mitt i natten fick jag ett ryck, ritade den här med en kolkrita jag hittade och satte den på en lampa som jag satte utanför Yrsas rum. Hen blev förvånad på morgonen sen! :D

Några dagar senare hittade jag en annan äcklig teckning på ett ansikte på min badrumsspegel... Oh fan vad jag skrek! Yrsas hämnd är inte att leka med, vettu! Den teckningen slängde jag dock, så den får ni inte se!

PS: Nej, den här teckningen har ingenting med Oskar i min klass att göra... Jag tyckte bara hen såg ut att heta Oskar.

Parapam pam paa: Victor



Det här Victor! Lova tog en bild på henom som jag redigerade och fixade till lite... Tadaa! Visst är den fin? Hen ser så jävla lurig ut. Ser verkligen ut som om hen säger det som står ovanför...
Japp, den här är lätt korad som finaste bilden på Viggo. Den är konstnärlig på något vis!
Hen vägrar ha den som visningsbild på MSN, hen har nämligen den där ankan som man får när man skaffar ett konto... Den där man har liksom från början. Hen påstår att ankan heter Per och att den varit med henom i tre år och att hen inte tänker överge lille Per... Bullshit!
Hen ska fan i mig ha den här!

Olle, Teo och Johan

Satt med de här personerna i Skype, och de var ledsna över att jag inte hade skrivit om dem på min blogg... Så här kommer lite om dom. De är alltså personer i min skola som jag brukar vara med på rasterna. De är kompisar med Victor, Oskar och Andras i min klass.

Olle: Olle är liten och söt och fnissar i falsett. Hen älskar snackset Pommes Pinnes och är allmänt trevlig och rolig. Hen ler oftast eller skrattar och tjuter av glädje, men ibland blir hen läskigt seriös för en sekund och kan ge världens bitchblick... Det är lite läskigt faktiskt. Hen känns nästan lite scitzofren

Teo: Teo har överskottsenergi och har nog ADHD egentligen... Hen spelade fotboll i flera år, men slutade för att hen inte orkade längre, lite synd för hen är grymt bra på fotboll. Av vad jag, en n00b när det kommer till fotboll, kan avgöra alltså... Tydligen blev hen jävligt sur när de förlorade matcher, och det kan jag tänka mig. Hen gillar inte att förlora. Teo har rolig humor och gör världens finaste miner.

Johan: Johan slutade nyss nian och är lång och har tandställning. Jag känner henom inte så mycket men hen är trevlig och brukar vara snäll mot mig. Johan gick tydligen i skolans cp-klass av vad jag har hört och sett... Och det är nog sanna rykten. De verkade minst sagt... Annorlunda. Johan brukar vara lugn och snäll i skolan, men i skype ballar hen ur och blir jättekonstig! I alla fall i chatten... Hen är nog också scizzo.

Bastu bastu BAAAD

Kom precis upp från Bastun där jag varit med Amanda, Alice, Bea, Hugo, Pontus och Manfred. Var asnajs! Fast nu är mina tår blåa...
I alla fall, dagen har varit asnajs! Väcktes av att Pontus ringde och vi stack till Hugo, senare hakade Manfred på och sedan på kvällen kom tjejerna och vi började bada... Men en sak har dagen gjort klart för mig:
FÖRSÖK ALDRIG MER SPELA HALO
Eller försök för all del, men vänta dig ingen framgång... Du kommer bli besviken.
För er som inte vet vad Halo är så är det ett skjutspel till Gamecube. Ett TV-spel alltså. Jag, Pontus och Manfred satt hemma hos Pontus och spelade det... Jag lyckades döda Pontus en gång. Då blev jag jättestolt! Men sedan hämnades Pontus på nästa runda och totalmosade mig med en bil... Då slog jag henom i huvudet med kontrollen.

Pappiliott

Jag skrev ett tidigare inlägg om Pappiliott men det försvann någonstans och jag kan inte hitta det. Jävla blogg till att äta upp mina inlägg...
I alla fall, här har ni Pappiliott:



Pappiliott kallas ofta Pappi. Jag tänker kalla henom Pappi i det här inlägget... Hen har hypokondri och panikångest, en ganska jobbig blandning som ställer till det för henom. Hen är skitrolig och den roligaste leken att leka med Pappi är "arga leken", för det är helt omöljigt att hålla sig för skratt... Pappiliott och jag brukar ibland leka ryska horor: Olga och Tanya. Då snackar vi med rysk accent och drar snuskiga skämt. Vi har ofta sällskap av Basse, då vid namn Brutus. Pappiliott tog för några dagar sedan studenten och gick ut sylinjen på något gymnasium jag inte minns namnet på och hen syr de flesta av sina kläder själv. Hen är duktig på sminkningar och på att rita också. Hen är helt enkelt väldigt konstnärlig. Oh just det! Pappi ser ofta ut som en tjej. Hen är inte transexuell eller något, hen försöker nog inte ens se ut som en tjej... Men hen är en man. När jag först träffade henom trodde jag att hen var transa. Hahaha. En snygg transa dårå.

Här är min favoritbild på Pappi:

Sommarlov

Wohoo nu har Rufus sommalov! Eller... Det var ganska länge sedan vi hade avslutning. I torsdags in fact. Men ändå! Jag har inte riktigt insett det ännu.... Det blir så varje år, man inser det inte riktigt förens efter någon vecka. När man hunnit dygna några dagar och badat en massa.

Här kommer ett viktigt fakta till alla: Jag har en finne i pannan. Den syns inte, men den känns!

I alla fall... Sommarlov. Det är så jäävla najs. Bästa sommarloven får man i grundskolan, då är det ingenting som behöver göras på loven. När man jobbar behöver man nog jobba på sommaren också, man kan ju inte bara sätta stopp för inkomsten. Man får ju typ bara två veckors semester, och det är minsann inget riktigt sommarlov. Och när man pluggar högskola och sådan skit kan man behöva jobba över på loven... Jobbigt för dom, men jag har åtminståne riktigt sommarlov~



Och här har ni en charmerande bild på mig som Bea tog när vi var hemma hos Hugo efter att ha badat i hens pool när jag sitter och sjunger till The Ark. Jag ser lite ut som Frankensteins Fru.

Mada

Mada är mer kompis med min brorsa än vad hen är kompis med mig. Mada är den roligaste personen som finns. Jag vet inte vad mer jag ska säga... Hen har fånigt skägg och jättelångt hår, som blev hälften så långt när hens syrra klippte det. (Jag hatar hens syrra...Jag har aldrig träffat henom, men hen skändade Madas hr.)
Hen verkar vara typ skitintelligent också.Hen lärde sig spela gitarr all by himself och hen åker aldrig buss, hen cyklar alltid när hen ska hit. Hen är en typisk sådan som tar sig för konstiga projekt och klarar av dom.

Gänget.

(Jag gjorde om det här inlägget och lade in lite bilder på alla också!)


Gänget:
Här i VH där jag bor finns det en drös med ungdomar som hänger ihop. Vi är fem tjejer och fem killar. Vi har alla gått i samma klass upp till högstadiet och forsatte hänga efter att vi slutat sexan. Vi är bäst i världen på att baka kladdkaka. Jag gjorde om det här inlägget och lade in lite bilder på alla också!)




Bea: Lång (Hen är faktiskt inte särskilt lång, bara i jämförelse med oss andra dvärgar), blond tjej som är en manisk stalker och som alltid rensar kakburken på de sista smulorna.. Hen dicker varken te eller kaffe utan föredrar choklad eller saft. Hen har en barnslig utsida min inners inne är hen mogen.



Amanda:
Hen bor inte i VH, utan i Gustavsvik, men det hindrar inte oss från att hänga med varandra! Hon har världens härligaste skratt och en ful hund som säkert är fin inners inne... Amanda gråter inte till filmer där barn dör i cancer vilket gör henom till en hjärtlös männsika, men vi gillar henom ändå!



Alice: Alice brukar oftast sitta på mig eller lägga sina kalla och äckliga små fötter i mitt ansikte... Men hen är mysig ändå. Hen är bäst på att hänga i träd och skriva. Jag tror hen kommer bli journalist i framtiden... ALice är som finast när hen drar upp näsan i ett gristryne, då blottas hennes innersta själ: En gris. En gris som käkar upp min rabatt...



Liisa: Liisa är som en liten sockerplutt. Sjukt söt och så har hen en platt, len och brun mage som låter 24/7. Hela hen är faktiskt sjukt len! Om man skulle försöka sälja Liisa i typ Arabien så skulle man få en hel kamelfarm.



Pontus:
Pontus och jag är asbra kompisar, hen är rolig och så är hen bra på att bevara hemlisar. Hen kallas ibland Ponkie Puff, vilket är ett otroligt passande namn. Hen gillar sin dator och sitt WoW-account men tar sig även tid att träffa oss kompisar. Vilket är tur för henom, för annars skulle vi behöva våldgästa hens hus och slå sönder hens dator, för träffa oss ska hen!



Eivind: Eivind är bra på att kramas och är rolig att snacka i telefon med för man hör bara dova mumlanden. Det var länge sedan jag träffade Eivind... Men hen har en mysig aura så att man bar vill sitta i hens knä och prata om gamla barnprogram.


(Det är jag där bredvid faktiskt! Men jag klippte bort mig för det skulle vara en bild på bara Manfred...)

Manfred: Manfrad är grym på fotboll men hen tränar lite väl mycket... Hen kom nyss med i akademilaget! Är inte det ganska coolt!? I alla fall... Såhär svarar Manfred när vi tjejer sitter och klagar på att hen är så söt: "Jag är inte söt!! Jag är sexig! :D"



Felix:
Felix bor också i Gustavsvik, men hen får hänga med oss coolingar i VH i alla fall! Felix kallas Tomten av glömd orsak, men vi vet i alla fall att det var jag som startade det. (Ja, jag är stolt... NÅGOT FEL MED DET!?) Tomten har rolig humor och är bra på att ge komplimanger, dock har vi bråkat en massa, men det är bra nu!



Hugo: Hugo har överskottsenergi. Ibland så att det blir läskigt... Hen har snygga kläder som jag misstänker att hens syrra köper åt henom och hen spelar basket. Hugo har gigantiska fötter och hen skulle kunna liknas med en vinkelhake, men det står vi ut med! Det är ganska kul att prova hens skor...

Kick sjunger "Fest hos mig", så är det fest hos Pappiliott! :PPpPPpPpp



Det här är nog den finaste bild som finns på mig. Nej men alltså jag har tänkt på det där! Det blir ju skittråkigt om man bara laddar upp en massa egobilder man är nöjd med... Men ibland kommer jag lägga upp sådana bilder i alla fall. För jag vill inte ha bloggen full av enbart fula bilder. Men några kan jag la bjuda på~

I alla fall, det här föreställer mig hemma hos Pappiliott i hens snygga platåstövlar. Shit vad lång jag blev asså... Var som en helt annan värld där uppe!
Jag åkte nämligen hem till Pappiliott efter att jag sovit hos Basse. Basse kom dit senare också, men han bara var där i typ en halvtimme...

Dagens fråga

Dagens fråga: Hur klantig kan en Rufus vara?

Svara i en kommentar.

Igår åkte jag hem till Basse för att sova där, hen ringde när jag var på väg och jag bad henom komma och möta mig. Hen sade att hen kanske skulle det, berodde på om hen pallade... Sedan laddade min mobil ur.
Jag antog att hen inte skulle palla komma och möta mig så jag åkte ända hem till henom i Akalla.
Och nu är det så här tjusig med Basses hyreshus, att man ju behöva ett litet plastchip för att kunna komma in i det och så behöver man det för att kunna använda hissen. Därför fick jag springa ikapp en tjej som jag såg skulle gå in genom dörren och henne följde jag även med in i hissen. Jag läste på någon tavla att Basse, Sebastian Alonzo, bodde på tolfte våningen. Så dit åkte jag. När jag kom dit såg jag att Basse inte alls bodde där...
Och det fanns inga trappor...
Och jag hade inget plastchip till hissen...

Lyckat.

Jag började såklart asgarva... Jag virrade runt lite där uppe på tolfte våningen tills jag råkade hitta en elkontakt i väggen. Då kopplade jag in min telefon på laddning (japp, jag hade laddaren med mig... Tur det!) och sms:ade Basse: "Kom till tolfte våningen!"

Efter någon sekund så ringer Basse:
Jag: "Asså Basse! Jag är på tolfte våningen! Du måste komma och hämta mig för jag har inte något blipp blipp! (Mitt ord för de där plastchippen.)"
Basse: "Rufus... Vet du vart jag är?"
Jag: "...Nä?"
Basse: "I Gamla stan! Jag åkte ju inte för att möta dig!"

Jag förklarade vad som hänt och hen sade att hen skulle komma och hämta mig... Hen förklarade även att jag visst kunde ta hissen ner för det var bara om man skulle åka från första våningen man behövde blipp blipp...
Så jag åkte ner igen och tog tunnelbanan in mot stan för att möta Basse på vägen.
När jag var vid Hallinbergen sms:ade jag: "Jag är vid Hallonbergen nu! Var är du?"
Fick svaret: "Vad gör du i hallonbergen!? Gå av direkt och hoppa på tåget på andra sidan perrongen!"

Och det gjorde jag. Och där fanns Basse...
Så kunde vi äntligen åka hem till henom och chilla.

Glöm inte svara på frågan längst upp i inlägget nu! Rätt svar kommer imorgon.

Bilder och gammal torsk

Det här inlägget kommer inte ha ett dugg med gammal torsk att göra, jag vet inte varför jag skrev det. Men det kändes bara så tråkigt att inlägget skulle heta bara "Bilder". Skulle i och för sig ha kunnat slänga dit ett utropstecken... "Bilder!" Men det känns så klämkäckt. Bättre med gammal torsk.

Jag har bestämt mig för at fler bilder i bloggen vore en bra idé. Många har sagt det satteh... Det kommer bli fler bilder helt enkelt! Så att för att bevisa detta påstående:

NÄHE FÖR JAG KAN TYDLIGEN INTE LADDA UPP BILDER IDAG.
Aja, jag ska bevisa det påståendet en annan dag då!

Nu ska jag skynda mig till bussen, ska hem och sova hos Basse idag~
MYSIPYSI

Klass 8F1

Jag har blivit ombedd att skriva ett inlägg om min klass, så här kommer det:


Om du går längs blå korridor på Myrsjöskolan tills du kommer till sista dörren åt vänster, kommer du troligen hitta ett klassrum fullt med galningar och en förvirrad men lycklig lärare som försöker hålla koll på oss. Läraren heter Tomas, galningarna heter klass 8F1.

Tomas: Tomas är vår lärare och hen ser ut som en absolut typisk lärare. Särskilt typisk är hen dock inte... Tomas ler som mest när vi bråkar eller gör fel och hen skrattar som fan när vi säger korkade saker. Här är en händelse som beskriver Tomas litegrann:
Klassen har NO-lekion med en annan lärare, Paula, när Tomas kommer in med en bergsprängare som hen kopplar in i väggen och sätter på. "I Want To Take You To  A Gay-Bar" börjar spelas på högsta volym och Tomas börjar dansa och utbrister med ett stort leende:
"Visst är det katchig!?"
Klassens rekaktion på detta blir förståss att alla börjar dansa. Efter det här hade alla den låten på hjärnan resten av veckan...

Lova: Lova har blont löshår som ser jätteverkligt ut. Hen och jag bråkar ganska ofta men ibland skrattar vi skitmycket åt fula barndomsminnen... Vi har fan gått i samma klass sedan dagis. Den låten som Lova har spelat flest gånger på Spotify är "Raggarrock, Killarna Som Busar" med Björn Rosenström.

Jossan: Jossan säger oftast saker innan hen har tänkt efter. Exempel:
Hemkunskapslärarinnan: "Och vad ska vi ha i pajen då?"
Jossan: "Åh! Jag vet! Laxeringsmedel!"
Fast det tycker vi bara är kul, så hen får gärna fortsätta med det. Jag vet inte så mycket om Jossan, men hen verkar vara rätt grym på att segla och dessutom tränar hen cheerleading.

Magne: Magne skrattar som en hulligan och ska gå på skidgymnasium efter att hen slutat nian. Hen är bra på en massa sporter och brukar gå runt i T-shirt och badbyxor. Magne har världens sötaste lillasyster som brukar klä urt sig till Pippi Långstrump. Jag brukar ta samma buss som Magne hem från skolan.

Lill-Oskar: Lill-Oskar brukar ses i korridorerna med gråa mjukiskläder och hen går sällan på lektionerna. Hen har världens bästa ursäkter för att slippa arbeta på lektionerna som till exempel: "Jag är skitbakis, söp som fan igårkväll... Jag kan verkligen inte arbeta." Oskar har en skateboard som en liten lärare i fula skor brukar beslagta.

Stor-Oskar: Stor-Oskar är... Stor. Lång alltså. Hen har svarta byxor med ett hål i skrevet som hen säger är jättebra att hen har för då fläktar det skönt när hen åker runt på sin hemmabyggda moppe... Stor-Oskar är duktig på bilar, moppar och teknik och var med i förra årets lucia som stolt stjärngosse. Hen hade alltid på sig sin lys-orangea mössa med lys-gula och lys-blåa sträck på förut. Den var.... Annorlunda. Hen har den dock inte så mycket längre, jag tror det blev för varmt.

Andreas: Andreas är snaggad och skitrolig. Jag vet inte vad det är med henom, men vad hen än säger blir det kul. Hen har en far som heter Bengan som är ett populärt samtalsämne mellan killarna i klassen just för att Bengan är en minst sagt annorlunda person. Men hen är cool och trevlig! Andreas var inte på en enda lektion förut, men nu har hen tagit sig samman och kommer på de flesta! En applåd till Andreas.

Victor: Victor är snäll och lugn av sig. Hen är också lite som Andreas, vad hen än säger så blir det kul. Hens största skräck i livet är den ondskefulle spanskalärarinnan El Karín och hen skulle nog gärna byta spanskagrupp... Victor brukar få ha min mobil i fickan, då jag inte har några egna fickor. Jag hänger ofta min väska på henom också, när jag ska leka eller något och inte kan ha väskan hängandes och slängandes.

Rosanna: Rosanna har rufsigt blont hår och converseklackar. Hen hänger med 13-åriga ryska pojkar (De kan vara 14 också) på fritiden och är snygg. Tror hen gillar att fota också... Rosanna brukar ses hängandes på någon kompis vilt fnissandes i korridorerna med en twister-glass i handen.

Erica: Erica har en piercing i läppen och några av låtarna på hens mobil är urkassa. Hen gillar musik som handlar om sex, tuttar och kukar och hen har en massa småsyskon. Hen brukar också ta samma buss som jag hem. Erica är trevlig och brukar hänga med Rosanna.

Adel: Adel kom till våran klass i 8:an och har nog börjat vänja sig vid oss nu... Hen är snäll och har humor, men det är svårt att få kontakt med henom då hen försvinner hem på rasterna. Hen är förvånansvärt duktig på drama och inte alls blyg fastän hen är ny i klassen. Adels bästa ämne är nog matte...

Linnéa: Linnéa är blyg och pratar sällan, men har börjat snacka mer nu. Hen är astrevlig när man väl lär känna henom lite och hen är duktig på datorer tror jag. Hens pappa är ljudtekniker så hen har suroundljud hemma... Jag är avundsjuk. Hen har släkt i finland som hen brukar åka och hälsa på och hen fägade precis håret från blont till mörkbrunt. Det passar.

Tintin & Bea: Tintin och Bea sitter ihop, de är alltid tillsammans. De har ofta samma kläder och brukar festa med äldre hockey-killar på helgerna. I skolan är de de duktiga tjejerna med rosett i håret som alltid har gjort läxorna, men på fritiden... Tja. På Valborg badade de bubbelpool och kissade i skogen. Bea är alltid lugn och glad, men Tintin däremot växlar i humör hela tiden. Hen brukar kalla Tomas för fula saker, men Tomas bara skrattar.

Amaya: Amaya är nog en av de sötaste personer jag vet... Hen är skitsnygg och har en pojkvän i nian och de är så sjukt söta tillsammans. Jag brukar roa mig med att ställa mig bredvid dom och titta på när de hånglar... Det tycker de är sjukt jobbigt. Och jag tycker det är sjukt kul. Jag tror Rasmus hatar mig litegrann... Amaya spelar fotboll och är lite knasig.

Lisa: Lisa är sjukt kaxig och hen har snygga tights. Hen är duktig på att prata med folk och är jättesocial. Hen är ärlig, rättvis och rättfram och har en mamma som heter Dagmar. Lisa och jag har gått i samma klass sedan dagis, precis som jag och Lova.

Ella: Ella är en liten människa med stort hår. Hennes hår är verkligen ascoolt, hen borde ha det utsläppt oftare. Ella har starka åsikter och hen klär sig i sammetstights och peace-halsband. Det finns en några minuter lång film på mig när jag fnissar för att Ella sitter på min mage och nyper mig i näsan... Den är jättebra. Kommer nog upp på bio-toppen.

Här brukar jag försöka lägga in roliga vitsar...

Idag vaknade jag tidigt (typ 12.00) och åkte in till Stockholms stad för att vara funktionär på Stockholms marathon. Där fick jag och min klass hälla upp vatten i över 30 000 koppar... Sedan fick vi även dela ut de här kopparna till marathonlöparna som sprang förbi. Dessa marathonlöpare...
Så starka
Så uthålliga
Så beundransvärda
Så... Äckliga

Och då menar jag inte att de svettas och så, det är klart att de gör. Men det finns de som inte tejpar bröstvårtorna...
Förstår ni vad det betyder eller?

Jo såhär va:
Du har en tröja
Du springer
Du springer 4,2 fucking mil...
Tröjan skaver
Det här resulterar i söndrade bröstvårtor som blöder.

Det är lite samma känsla som att kolla på när folk blir torterade på film. Det är ju inte själva människorna som är äckliga, men det ser verkligen sjukt äckligt ut när det blöder. Ischlo pischlo, det går inte att kolla på... Jag kollade bort varje gång det kom en otejpad. Och fatta synd om dessa personer det är! Behöva fortsätta springa fastän det måste göra galet ont...

Men som sagt, alla som pallar springa hela loppet är fan grymma, jag var liksom stolt när jag lyskcades gå 2 mil på en dag.. De här springer 4 mil och två kilometer på några timmar.
Bra gjort, stockholms marathonlöpare!

Metral

Nu tänkte jag ta upp det svåra ämnet: Metral
Metral är en kompis (tror jag) som växlar otroligt mycket från snäll till ondskefullt och gränslöst dryg. Hen drygar mot mig 24/7 förutom när hen får ryck och är världens snällaste... Hen äter som en galning och tränar än mera. Hen är sjukt stark och kan lyfta allt. (Ja mina vänner, till och med höghus och elefanter.) Metral ska börja sista året på gymnasiet i höst och fortsätta plugga sin jävla matte... Metral älskar fina bilder (Jag tror hen kommer gifta sig med en teckning av någon söt anime-tjej en dag. Blir jobbigt med bröllopsnatten... Men, men! Klarar hen att lyfta ett höghus och äta fem ägg per dag så klarar hen väl det här också.) och samlar på teckningar på sin dator. Nördigt va?

Men alltså, Metral i en sammanfattning blir väl ungefär såhär: Ägg, stark, anime och så ger hen mig glass~

En kurs i att socialisera sig med sin ryggkliare



Hej alla barn nu är det barnprogram! Titta nu här vad farbror Rufus tar fram!



Jo en liten ryggkliare och nu ska vi höra, vad man med en liten ryggkliare kan göra!



Jo tryck den på näsat och triddelilut!



Nu ser du jätteful ut!


I alla fall...


Det här var ett nödvändigt och intressant inlägg. Ni kan se det som lärande syfte... Jag menar, stackars alla barn där ute som inte vet vad de ska göra med sina ryggkliare, här visar jag ju hur man kan göra för att få en rolig och hemtrevlig stund tillsammans med sin ryggkliare.

Ps. Märk väl att jag faktiskt rimmade på de två sista fraserna!
"Jo tryck den på näsat och triddelilut!
Nu ser du jätteful ut!"

Klart att jag är ett ljushuvud

...Jag kan inte sova så jag postar ett inlägg om en konversation jag och Yrsa just hade:

Jag ligger i min säng och sms:ar när Yrsa kommer in för att säga god natt.
Vi snackar ett tag och precis när hen ska gå ut ropar jag efter henom: "Någon gång vill jag duscha med anorak!"
Hen tittar lite ledset på mig ett tag men ler sedan och säger: "Vem är Anorak?"
Jag: "HAHAHAA"
Yrsa pekar på laddningssladen som går upp till mobilen i min säng och säger:
"Ska du verkligen ha en sladd i sängen? Det kan inte vara bra."
Jag: "Den är till min mobil för att den ska laddas."
Jag har två sänglampor, en som sitter fast i väggen, men den fungerar inte. Så jag har satt en skrivbordslampa på hyllan vidd min säng. Jag tar tag i sladden till skrivbordslampan och visar för Yrsa.
Jag: "Jag har den här också! HAHA! Vet du vad? En gång fick jag den här i ansiktet när jag sov. Då blev jag skitsur!"
Yrsa: "... Jo jag förstår det."
Jag börjar skratta och råkar slå huvudet i sänglampan som sitter fast i väggen,
Yrsa: "Varför ska du köra in lampor i skallen hela tiden!? Tror du att du är ett ljushuvud eller!?"
Sedan går hon ut och lämna mig asgarvande i sängen...

Nu ska jag gå och sova igen!

Krim

Krim och jag är värsta superkompisarna, fastän vi inte snackar så mycket längre... Men när vi väl snackar så är det som om vi gjorde det varje dag. Hen är i alla fall en av mina bästa kompisar och vet det mesta om mig. Krim älskar katter och skulle ha tusen stycken om hen inte bodde med sina föräldrar som jag tror är allergiska. Hen är duktig på att rita söta drakar och har en blogg om sina konstiga drömmar. Den är faktiskt värd. Krim är konstig. Konstig och bra~

Den operasjungande hårdrocks-samurajninjan

Hahahaha oj vad jag skrattar... Ögonen är alldeles tårade!
Anledningen till mitt förträffliga asgarv är denna: Jag kom precis ihåg vad det var jag ville bli som liten:
Ingen brandman.
Ingen delfinskötare (den drömmen tog mina storebröder snabbt kol på: "Man kan inte bli delfinskötare! Det är oomöööjliigt!")
Ingen polis
Ingen supermodell
Och jag ville inte jobba på H&M

Näe, jag ville faktiskt bli en operasjungande hårdrocks-samurajninja. Japp, det var min framtid det.
Varför satsa på den här karriären?
Jo, det var det ultimata arbetet då jag gillade ett band som hette Nightwish, därav hårdrocken och operan (Lyssna på Nightwish, om du inte redan gjort det, så fattar du vad jag menar), jag kollade på Naruto (en anime som handlar om ninjor), därav ninjeriet, och jag tyckte samurajer var det coolaste som fanns.

Så när jag kom på att man ju faktiskt kan jobba som operasjungande hårdrocks-samurajninja så verkade det ju alldeles förträffligt passande.
Jag hade världens bästa idéer som liten.

Senare mognade jag lite och ville bli Taxichuafför istället.

Ännu lite senare fick jag höra om en taxichuafför som blivit rånad och mördad. Då ville jag inte bli det längre.

Mållebilfetetån

Alltså... Inte okej.
Igårkväll kunde jag inte sova. Gissa varför? Jo, därför att Victor i min klass har min mobil så jag kunde inte ringa Talyz... Jag vet att det är lite konstigt att jag har svårt att sova bara för att jag inte ligger och flamsar i telefon innan jag somnar, men jag vet inte... Man vänjer sig väl. Låg och sitirade upp i taket igår jättelänge innan jag somnade fastän jag varit jättetrött. SÅ nu måste jag in till skolan idag fastän jag är sjuk för att skaffa tillbaka min kära mobiltelefon. Jag hatar att vara utan telefon!
Är ju jättestörande, man vet inte om någon sms:ar eller försöker ringa eller så... Ischlo pischlo.

Japp, såhär sur blir jag utan telefon, det är en vacker bild:



Nu ska en sur och trött Rufus ge sig iväg till skolan för att hemförskafa sig sin mållebilfeletån.

RSS 2.0